haklısın hocam ona diyecek bir şey yok. bilinçli tüketici olmak önemli. risk alıyorsa da, aldığı riski bilmeli arkadaşlar.zaten kanun maddeleri açık amazonun help bölümünde yazdıkları da açık hadi birde üstüne mh ile görüştüm iyice netleşsin diye. Benim elimden gelen bu. Bu riski bilerek alsın arkadaşlar.
msi a güveniyorumYurt dışı garantisi düşündürür ve 3. oluyor aynı fiyata satıyorlar devamı gelebilir. Umarım tüm siparişler sorunsuz gelir arkadaşlar.
halısın sende hocam. biz uyaralım da vatandaşlık borcumuz sonuçta bu ülkenin insanıyız hepimiz.haklısın hocam ona diyecek bir şey yok. bilinçli tüketici olmak önemli. risk alıyorsa da, aldığı riski bilmeli arkadaşlar.
Tmm risk alıyorsun da paranı çöpe atmıyorsun kardeşim. Bu kadar olumsuzluk yüklemeye değer mi sanki borsaya para yatırdılar batıcak gibi Gelir gelir gelmez gelmez paranın üstüne amazon yatmaz diye düşünüyorum.haklısın hocam ona diyecek bir şey yok. bilinçli tüketici olmak önemli. risk alıyorsa da, aldığı riski bilmeli arkadaşlar.
sen umudunu diri tut lazz senin kartın gelecek hissediyorumTmm risk alıyorsun da paranı çöpe atmıyorsun kardeşim. Bu kadar olumsuzluk yüklemeye değer mi sanki borsaya para yatırdılar batıcak gibi Gelir gelir gelmez gelmez paranın üstüne amazon yatmaz diye düşünüyorum.
yurtdışı garantisi olayı da firmanın sağlam duruşu ile alakalı hocam, 10 yıl garantili seasonic güç kaynağım arızalandığında 3 yılı olduğu için tr distrübitörü servis hizmeti vermedi. Global firma ile iletişime geçtiğimde, eski ürünün imhası karşılığı yenisini gönderdi mesela.Yurt dışı garantisi düşündürür ve 3. oluyor aynı fiyata satıyorlar devamı gelebilir. Umarım tüm siparişler sorunsuz gelir arkadaşlar.
Benim tuzum kuru kanka o gelmez ise pny 4070ti yolda Gelirse hop sarı site. Gelmez ise aklımda kalmaz ah lan diyeAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen umudunu diri tut lazz senin kartın gelecek hissediyorum
takılırsa iade edilir hocam, olumsuzluk olarak düşünme ülkenin gümrük mevzuatı enteresan.Tmm risk alıyorsun da paranı çöpe atmıyorsun kardeşim. Bu kadar olumsuzluk yüklemeye değer mi sanki borsaya para yatırdılar batıcak gibi Gelir gelir gelmez gelmez paranın üstüne amazon yatmaz diye düşünüyorum.
hah şöyle realist olak azBenim tuzum kuru kanka o gelmez ise pny 4070ti yolda Gelirse hop sarı site. Gelmez ise aklımda kalmaz ah lan diye
Vay be Seasonic çok büyük firma. MSI'da keza.yurtdışı garantisi olayı da firmanın sağlam duruşu ile alakalı hocam, 10 yıl garantili seasonic güç kaynağım arızalandığında 3 yılı olduğu için tr distrübitörü servis hizmeti vermedi. Global firma ile iletişime geçtiğimde, eski ürünün imhası karşılığı yenisini gönderdi mesela.
Amazon zaten 2 yıl garanti sunuyor ha tamir harici gidiş gelişi sorun yaratır nasıl neye göre garanti sunuyorlar bilmiyorum 1 ay ücret iadesi harici düşündürür.yurtdışı garantisi olayı da firmanın sağlam duruşu ile alakalı hocam, 10 yıl garantili seasonic güç kaynağım arızalandığında 3 yılı olduğu için tr distrübitörü servis hizmeti vermedi. Global firma ile iletişime geçtiğimde, eski ürünün imhası karşılığı yenisini gönderdi mesela.