Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB 15.677

GirayHan

80+ Platinum
zaten kanun maddeleri açık amazonun help bölümünde yazdıkları da açık hadi birde üstüne mh ile görüştüm iyice netleşsin diye. Benim elimden gelen bu. Bu riski bilerek alsın arkadaşlar.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz
al sata gider gibiydi sanki
Yurt dışı garantisi düşündürür ve 3. oluyor aynı fiyata satıyorlar devamı gelebilir. Umarım tüm siparişler sorunsuz gelir arkadaşlar.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Melih Baygör
zaten kanun maddeleri açık amazonun help bölümünde yazdıkları da açık hadi birde üstüne mh ile görüştüm iyice netleşsin diye. Benim elimden gelen bu. Bu riski bilerek alsın arkadaşlar.
haklısın hocam ona diyecek bir şey yok. bilinçli tüketici olmak önemli. risk alıyorsa da, aldığı riski bilmeli arkadaşlar.

GirayHan

80+ Platinum
haklısın hocam ona diyecek bir şey yok. bilinçli tüketici olmak önemli. risk alıyorsa da, aldığı riski bilmeli arkadaşlar.
halısın sende hocam. biz uyaralım da vatandaşlık borcumuz sonuçta bu ülkenin insanıyız hepimiz.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz
Tmm risk alıyorsun da paranı çöpe atmıyorsun kardeşim. Bu kadar olumsuzluk yüklemeye değer mi sanki borsaya para yatırdılar batıcak gibi :) Gelir gelir gelmez gelmez paranın üstüne amazon yatmaz diye düşünüyorum.

GirayHan

80+ Platinum
1684935594949.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tmm risk alıyorsun da paranı çöpe atmıyorsun kardeşim. Bu kadar olumsuzluk yüklemeye değer mi sanki borsaya para yatırdılar batıcak gibi :) Gelir gelir gelmez gelmez paranın üstüne amazon yatmaz diye düşünüyorum.
sen umudunu diri tut lazz senin kartın gelecek hissediyorum :D

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Melih Baygör
Yurt dışı garantisi düşündürür ve 3. oluyor aynı fiyata satıyorlar devamı gelebilir. Umarım tüm siparişler sorunsuz gelir arkadaşlar.
yurtdışı garantisi olayı da firmanın sağlam duruşu ile alakalı hocam, 10 yıl garantili seasonic güç kaynağım arızalandığında 3 yılı olduğu için tr distrübitörü servis hizmeti vermedi. Global firma ile iletişime geçtiğimde, eski ürünün imhası karşılığı yenisini gönderdi mesela.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Melih Baygör
takılırsa iade edilir hocam, olumsuzluk olarak düşünme ülkenin gümrük mevzuatı enteresan.

GirayHan

80+ Platinum

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
yurtdışı garantisi olayı da firmanın sağlam duruşu ile alakalı hocam, 10 yıl garantili seasonic güç kaynağım arızalandığında 3 yılı olduğu için tr distrübitörü servis hizmeti vermedi. Global firma ile iletişime geçtiğimde, eski ürünün imhası karşılığı yenisini gönderdi mesela.
Vay be Seasonic çok büyük firma. MSI'da keza.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz
Amazon zaten 2 yıl garanti sunuyor ha tamir harici gidiş gelişi sorun yaratır nasıl neye göre garanti sunuyorlar bilmiyorum 1 ay ücret iadesi harici düşündürür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom