Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB 15.677

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,217
İsim
.
Ben riskse risk alacağım. Türkiyede yaşamak çok zor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,192
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Amazon vergileri hesaplayıp gönderiyor zaten takılacak bir şey yok aynı olay newegg'de de var. Satıcının Amazon olması ve ödeme ekranında gümrük vergisinin eklendiğini görmeniz kafi. Ekstra vergi ödenmiyor sadece duruma göre vekalet belgesi istenilebilir onun da sizden isteneceğini sanmıyorum. Arkanızda Amazon var yaslanın ve sipariş geçin.

GirayHan

80+ Platinum
150 euro sınırı koydukları andan beri alışverişi kestim bu bir saçmalık ama amazonun suçu yok. paramı neden 30 40 gün blokeleyim. iadesidir odur budur uğraş dur sonra. gümrükten geri gidecek depoya ulaşacak ab'den geliyorsa (slovakya deposu) ordan onay falan filan gerek yok bu aksiyona.

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Melih Baygör
amazon kitap sattığından beri amazondan alışveriş yaparım. ab ve jp usa dahil çok alışverişim oldu.
150 euro üstü siparişin oldu mu hocam önemli olan bu aslında, bir de satıcı ve gönderici kısmını takip etmen önemli. amazon germany, amazon lojistik gibi farklı kargo firmaları mevcut hepsi aynı değil aslında. ayrıca kitap ürünlerinde ek vergi yok bu yüzden kriter değil aslında.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Hayda 20 stok vardı stok bitti gözüküyor :)

GirayHan

80+ Platinum
150 euro üstü siparişin oldu mu hocam önemli olan bu aslında, bir de satıcı ve gönderici kısmını takip etmen önemli. amazon germany, amazon lojistik gibi farklı kargo firmaları mevcut hepsi aynı değil aslında. ayrıca kitap ürünlerinde ek vergi yok bu yüzden kriter değil aslında.
kitaptan kastım ne kadar eski amazon kullanıcısı olduğumu anlaman için verdiğim bir örnekti hocam. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Melih Baygör
kitaptan kastım ne kadar eski amazon kullanıcısı olduğumu anlaman için verdiğim bir örnekti hocam. :)
bazı kargo firmaları iyi niyetli değil hocam, amazonla bile gelse eğer o kargo firmalarına veya hatlara denk gelirse takılma ihtimali var. Bloke etmeme düşünceni anlıyorum ama aynı ürüne 4bin fazla vermektense bence bu durum alınabilecek bir risk.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Kaçtan gider bu kapalı kutu :) OIumsuz düşünmeyin artık ne karamsar insanlar olduk relax.

GirayHan

80+ Platinum
bazı kargo firmaları iyi niyetli değil hocam, amazonla bile gelse eğer o kargo firmalarına veya hatlara denk gelirse takılma ihtimali var. Bloke etmeme düşünceni anlıyorum ama aynı ürüne 4bin fazla vermektense bence bu durum alınabilecek bir risk.
hocam risk tabii ki kişinin kendi alacağı bir eylemdir. Buna kimse karışamaz benim de haddime değil. Ben kanunu olacakları vb belirteyim de arkadaşlar en azından sonra ulen koca forumda kimse de takılıyor demedi boşuna uğraştık demesinler diye.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Melih Baygör
yakın bir arkadaşım indirime denk getirip resmi sitesinden keychron klavye almıştı, Tr'ye ulaştığında dhl resmi faturası olmasına rağmen indirim sonrası normal fiyatına dönen ürün bedeli üstünden gümrükleme yapmaya çalıştı. Dalavere çok malesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,941
Üyeler
162,583
Son üye
leonshawty
Top Bottom