150 euro üstü siparişin oldu mu hocam önemli olan bu aslında, bir de satıcı ve gönderici kısmını takip etmen önemli. amazon germany, amazon lojistik gibi farklı kargo firmaları mevcut hepsi aynı değil aslında. ayrıca kitap ürünlerinde ek vergi yok bu yüzden kriter değil aslında.amazon kitap sattığından beri amazondan alışveriş yaparım. ab ve jp usa dahil çok alışverişim oldu.
kitaptan kastım ne kadar eski amazon kullanıcısı olduğumu anlaman için verdiğim bir örnekti hocam.150 euro üstü siparişin oldu mu hocam önemli olan bu aslında, bir de satıcı ve gönderici kısmını takip etmen önemli. amazon germany, amazon lojistik gibi farklı kargo firmaları mevcut hepsi aynı değil aslında. ayrıca kitap ürünlerinde ek vergi yok bu yüzden kriter değil aslında.
bazı kargo firmaları iyi niyetli değil hocam, amazonla bile gelse eğer o kargo firmalarına veya hatlara denk gelirse takılma ihtimali var. Bloke etmeme düşünceni anlıyorum ama aynı ürüne 4bin fazla vermektense bence bu durum alınabilecek bir risk.kitaptan kastım ne kadar eski amazon kullanıcısı olduğumu anlaman için verdiğim bir örnekti hocam.
Aynen ne ara bitti anlamıyorum nasip olmadı bir türlüHayda 20 stok vardı stok bitti gözüküyor
hocam risk tabii ki kişinin kendi alacağı bir eylemdir. Buna kimse karışamaz benim de haddime değil. Ben kanunu olacakları vb belirteyim de arkadaşlar en azından sonra ulen koca forumda kimse de takılıyor demedi boşuna uğraştık demesinler diye.bazı kargo firmaları iyi niyetli değil hocam, amazonla bile gelse eğer o kargo firmalarına veya hatlara denk gelirse takılma ihtimali var. Bloke etmeme düşünceni anlıyorum ama aynı ürüne 4bin fazla vermektense bence bu durum alınabilecek bir risk.