Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB 15.677

SadeceSeyf

80+ Gold

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Benim de böyleydi, 6 hazirana planlandı sipariş günlerce öyle bekledi ve en sonunda iptal oldu
Eğer böyle bir şey olursa ağır söverim. Hem bu kadar stok açıp hem de t---k geçmek ciddili ayıp oluyor.

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
Benim de böyleydi, 6 hazirana planlandı sipariş günlerce öyle bekledi ve en sonunda iptal oldu
ben 9 mayıstan beri bekliyorum ekran kartına göre gidip monitör aldım işlemci aldım yaptıkları rezilliğe bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 9 mayıstan beri bekliyorum ekran kartına göre gidip monitör aldım işlemci aldım yaptıkları rezilliğe bak
nereye şikayet edebilirim

pikuri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bora KILIÇ

nereye şikayet edebilirim
Knk ben technopattaki elemanım, selam. Amazon desteğe yazdım bir şey yapamayız dedi kısaca. Sen de şansını deneyebilirsin. Ben de ekran kartına göre tüm pcyi parça parça satın aldım. Şu an arkama baktığımda keşke hazır sistem alsaydım diyorum...

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Len ne bu tantana ürünler mi geldi :D

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
Knk ben technopattaki elemanım, selam. Amazon desteğe yazdım bir şey yapamayız dedi kısaca. Sen de şansını deneyebilirsin. Ben de ekran kartına göre tüm pcyi parça parça satın aldım. Şu an arkama baktığımda keşke hazır sistem alsaydım diyorum...
şerefsizl*r çocuk kandırır gibi 20 TL çek vermişler

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Ürünleri iptale mi başladılar. 3 hafta biriktirip iptal etmeleri amazon gibi bir firma anlam veremedim :(

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
Ürünleri iptale mi başladılar. 3 hafta biriktirip iptal etmeleri amazon gibi bir firma anlam veremedim :(
Avrupa'da ya da Amerika'da yapsın aynısı affedersin kan alırlar,sıradan ortadoğu ülkesinde tabi at koşturular mağduriyet açısından

SadeceSeyf

80+ Gold
İptal olanların satın alım tarihi nedir acaba

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Beyler hakkınızı helal edin amazon güvencesi ile paylaştık patladı adamlar :) Şansımız yokmuş diyelim ama iptal etmeyin belki gelenler olur

İptal olanların satın alım tarihi nedir acaba
3 kere yapıldı indirim göndermemelerinden belliydi bir şey olacağı yakıştıramadım valla :)

Top Bottom