SadeceSeyf
80+ Gold
Kargo firmasi kargoya verilmediği için gözükmüyor kanka. Hala kargoya verilmedikargo firması ne ?
Kargo firmasi kargoya verilmediği için gözükmüyor kanka. Hala kargoya verilmedikargo firması ne ?
Benim de böyleydi, 6 hazirana planlandı sipariş günlerce öyle bekledi ve en sonunda iptal olduKargo firmasi kargoya verilmediği için gözükmüyor kanka. Hala kargoya verilmedi
Eğer böyle bir şey olursa ağır söverim. Hem bu kadar stok açıp hem de t---k geçmek ciddili ayıp oluyor.Benim de böyleydi, 6 hazirana planlandı sipariş günlerce öyle bekledi ve en sonunda iptal oldu
ben 9 mayıstan beri bekliyorum ekran kartına göre gidip monitör aldım işlemci aldım yaptıkları rezilliğe bakBenim de böyleydi, 6 hazirana planlandı sipariş günlerce öyle bekledi ve en sonunda iptal oldu
nereye şikayet edebilirimben 9 mayıstan beri bekliyorum ekran kartına göre gidip monitör aldım işlemci aldım yaptıkları rezilliğe bak
Knk ben technopattaki elemanım, selam. Amazon desteğe yazdım bir şey yapamayız dedi kısaca. Sen de şansını deneyebilirsin. Ben de ekran kartına göre tüm pcyi parça parça satın aldım. Şu an arkama baktığımda keşke hazır sistem alsaydım diyorum...ben 9 mayıstan beri bekliyorum ekran kartına göre gidip monitör aldım işlemci aldım yaptıkları rezilliğe bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereye şikayet edebilirim
şerefsizl*r çocuk kandırır gibi 20 TL çek vermişlerKnk ben technopattaki elemanım, selam. Amazon desteğe yazdım bir şey yapamayız dedi kısaca. Sen de şansını deneyebilirsin. Ben de ekran kartına göre tüm pcyi parça parça satın aldım. Şu an arkama baktığımda keşke hazır sistem alsaydım diyorum...
Avrupa'da ya da Amerika'da yapsın aynısı affedersin kan alırlar,sıradan ortadoğu ülkesinde tabi at koşturular mağduriyet açısındanÜrünleri iptale mi başladılar. 3 hafta biriktirip iptal etmeleri amazon gibi bir firma anlam veremedim
3 kere yapıldı indirim göndermemelerinden belliydi bir şey olacağı yakıştıramadım vallaİptal olanların satın alım tarihi nedir acaba