Amazonda oluyor böyle şeyler kanka.Ben pek takmıyorumBeyler hakkınızı helal edin amazon güvencesi ile paylaştık patladı adamlar Şansımız yokmuş diyelim ama iptal etmeyin belki gelenler olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 kere yapıldı indirim göndermemelerinden belliydi bir şey olacağı yakıştıramadım valla
düzelttiler onu hocam bugün yazdım durum ne diye depoda ürün kalmamış isterseniz iptal edelim dediler dedim yok bekleriz süreci hızlandıralım dedimSizinki kargolanmıştı sanırım. Hala tık yok bende
kargoya verildi mi verilmedi mi hocam önemli olan obenim teslimat tarihi değişmiş 6 haziran olmuş
İlginç bir durum valla bakalım hayırlısı.düzelttiler onu hocam bugün yazdım durum ne diye depoda ürün kalmamış isterseniz iptal edelim dediler dedim yok bekleriz süreci hızlandıralım dedim
yok hayır verilmemiş hocamkargoya verildi mi verilmedi mi hocam önemli olan o
ilginç durum şu iki gün önce ram sipariş verdim amazın germany satıcı ama ertesi gün kargoya verildi durum çok garip bir sıkıntı varyok hayır verilmemiş hocam
güzel fiyattı üzdü diyelimyok hayır verilmemiş hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilginç durum şu iki gün önce ram sipariş verdim amazın germany satıcı ama ertesi gün kargoya verildi durum çok garip bir sıkıntı var
Bizim kart yalan oldu galibaSatıcı amazon germnyMSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB GDDR6X 192B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB GDDR6X 192B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
NET Ödenecek 15964
Az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. Ürün depoda bulunuyormuş. Sevkiyat belgeleri falan düzenlenmiş. En kısa sürede kargoya verilecektir dedi müşteri temsilcisi. HayırlısıÖyle gözüküyor gümrüğe takılır diyordular amazon a takıldık hayırlısı diyelim