🔥İndirim MSI X670E GAMING PLUS WIFI - 9.899 TL

Reaksiyon skoru
55
Satıcı Hepsiburada üzerinden Vatan Bilgisayar. Hepsiburada premium, kuveyt türk, bonus, axess ve paraf kartlara 6 taksit imkanı, diğer kartlara 3 taksit imkanı var. Alıp almama arasında gidip geliyorum. 1 ay önce vatan kendi sitesinde web'e özel 8.999 TL 3 taksit yapmıştı.

Aynısını 1 senedir kullanıyorum bir problem yaşamadım.

bu anakartı 26 nisanda vatandan 9 bin liraya 3 taksit seçenegi ile satın almıştım. 1 aydır yasamadıgım problem kalmadı. ben baya bir sansızdım bu konuda bunu belirteyim. sizin aldıgınız urunde yuzde 99 bir problem cıkmayacaktır. parasına gore de mukemmel bir urun. eger problem ıle karsilasırsanız msi servisi gercekten cok hızlı ve haksız bır durumla karsi karsiya iseniz sizin tarafınızda durmayı basarıyorlar. aynı seyleri vatan bilgisayar ıcın soyleyemeyecegım yalnız. para iadesi veya urun degısımı icin baya bir ugrastırıyorlar.

ben para iademi uzun ugraslar sonucu alabildim. hatta onu da daha alamadım ama 1 hafta ıcerisinde kartınıza yatar diye belirttiler oyle soyleyeyım :). ben bu urun yerine itopyadan asus tuf b850m plus modelini almayi tercih ettim yasadigim problemlerden sonra. iyzico paropara vs yapinca 8600 lira gibi bir paraya geliyor. ustune birde doom the dark ages oyunu hediye ediyor asus. kendi aldigim urunu de paylasiyorum altta.

msi anakartin tek ve buyuk eksisi alc 897 kullaniyor olmasi. ses chipseti gercekten bu urun x670e model bir anakart mi diye bir sorgulatiyor. alan arkadaslar icin ses onemli ise buna dikkat etmeleri iyi olur.

ayrica yine msi'in b850 gaming plus modeli 9 bin lira ve 9100 lirayaya pckolik ve gaming gen de satista. iki anakart arasinda hemen hemen bir fark yok gibi. ayrica iyzico,parolapara vs yaparsaniz bu fiyati 7500 liralarin altina rahatlikla dusurebilirsiniz. ben bu urun yerine b850 olan modeli tercih ederdim. bahsettigim modeli de ekliyecegim assagiya.

Son düzenleme:
bu anakartı 26 nisanda vatandan 9 bin liraya 3 taksit seçenegi ile satın almıştım. 1 aydır yasamadıgım problem kalmadı. ben baya bir sansızdım bu konuda bunu belirteyim. sizin aldıgınız urunde yuzde 99 bir problem cıkmayacaktır. parasına gore de mukemmel bir urun. eger problem ıle karsilasırsanız msi servisi gercekten cok hızlı ve haksız bır durumla karsi karsiya iseniz sizin tarafınızda durmayı basarıyorlar. aynı seyleri vatan bilgisayar ıcın soyleyemeyecegım yalnız. para iadesi veya urun degısımı icin baya bir ugrastırıyorlar.

ben para iademi uzun ugraslar sonucu alabildim. hatta onu da daha alamadım ama 1 hafta ıcerisinde kartınıza yatar diye belirttiler oyle soyleyeyım :). ben bu urun yerine itopyadan asus tuf b850m plus modelini almayi tercih ettim yasadigim problemlerden sonra. iyzico paropara vs yapinca 8600 lira gibi bir paraya geliyor. ustune birde doom the dark ages oyunu hediye ediyor asus. kendi aldigim urunu de paylasiyorum altta.

msi anakartin tek ve buyuk eksisi alc 897 kullaniyor olmasi. ses chipseti gercekten bu urun x670e model bir anakart mi diye bir sorgulatiyor. alan arkadaslar icin ses onemli ise buna dikkat etmeleri iyi olur.

ayrica yine msi'in b850 gaming plus modeli 9 bin lira ve 9100 lirayaya pckolik ve gaming gen de satista. iki anakart arasinda hemen hemen bir fark yok gibi. ayrica iyzico,parolapara vs yaparsaniz bu fiyati 7500 liralarin altina rahatlikla dusurebilirsiniz. ben bu urun yerine b850 olan modeli tercih ederdim. bahsettigim modeli de ekliyecegim assagiya.

Merhaba hocam ben de sizinle aynı tarihte aldım yeni topladım pcyi 9800x3d işlemci ile kullanıyorum iki gün oldu toplayalı daha oyuna girmedim anca indirdim.

Ne gibi sorunlar yaşadınız öğrenebilirmiyim?

Merhaba hocam ben de sizinle aynı tarihte aldım yeni topladım pcyi 9800x3d işlemci ile kullanıyorum iki gün oldu toplayalı daha oyuna girmedim anca indirdim.

Ne gibi sorunlar yaşadınız öğrenebilirmiyim?
merhaba hocam, anakart surekli cpu ve dram isigini yakiyordu. ilk bir gonderdim bios dosyasini guncelledik bir sikinti yok diye geri gonderdiler. geri gonderirlerken islemcinin pinlerini yamuldu kargoda. sonra ben bir sekilde duzeltip kullanmayi denedim ama yine basarili olamadim. anakart en ufak sallantida cpu dram isiklarini yakmaya devam ediyordu. sonra onlara tekrar gonderdim. hatalarini kabul ettiler. soket degisimi yapildi ucretsiz sekilde ama yine de sorun devam ediyordu sanirim yaptiklari testlerde. son bildigim anakart pcb'sinde ekstrem bir yamukluk var diye soyledirler. soket falan da degisti ama ise yaramamis. msi servisi gercekten iyi. 1 gun gecmeden isleme basliyorlar urununuzle alakali. magdur da etmediler. iade ve degisim kararini cok uzatmadan verdiler. ama vatan burada asil sikinti. siz urunu webden aliyorsunuz ama iade degisim icin fiziksel magazaya gitmenizi istiyorlar. degisim kagidi ile gidince yine hemen sonuc alamiyorsunuz. 1-2 gun sonra sana mesaj aticaz ayni belgeler ile tekrar gel diyorlar. ben faturayi gider olarak isletmistim. onu unuttum 2.ye gittim tekrardan elim bos dondum. iade faturasi da duzenleyince zar zor bitirebildim islerimi. birde magaza calisanlari sagolsunlar pek ukala ve is bilmezlerdi. yani para verip hicbir sonuc alamadigim bir urun icin 3 defa kargoya, 3 defa da vatan magazasina yol teptim. is bilmez calisanlarin agiz kokusunu cektim. bunun yaninda urunu kurup hayata dondurme cabalarima harcadigim mesai de cabasi.

msi anakartlarda alakasiz cpu ve dram isiklarinin yanmasi yaygin bir sorun maalesef. turkiye forumlarinda cok bilinen bir konu degil ama yurtdisi forumlara girdiginizde benimle ayni surecten gecmis pek cok insani bulabiliyorsunuz. kronik bir sorun ancak servisler bile sebebini bulamamis yillar icerisinde. am5 soket msi anakart ben sahsen almam bu saatten sonra. evet fiyatlari cok guzel, evet suan yeni urun alsam yuzde 99 bir sorun yasamam ama son 1 aydaki surec beni gercekten yipratti. bu travmam sebebi ile nispeten daha sorunsuz asus firmasina yoneldim.

Son düzenleme:
Akşam pazarı olarak vatan bilgisayar kendi sitesinde 8.909 liraya düşürdü. Web'e Özel.

Aynı şekilde diğer anakartlarda da indirimler mevcut. İhtiyacı olan bir baksın.

Satıcı Hepsiburada üzerinden Vatan Bilgisayar. Hepsiburada premium, kuveyt türk, bonus, axess ve paraf kartlara 6 taksit imkanı, diğer kartlara 3 taksit imkanı var. Alıp almama arasında gidip geliyorum. 1 ay önce vatan kendi sitesinde web'e özel 8.999 TL 3 taksit yapmıştı.

X870E carbon Wifi olana 18.500 verdim ben. Alınabilir bir fiyat bence.

Geri