bu anakartı 26 nisanda vatandan 9 bin liraya 3 taksit seçenegi ile satın almıştım. 1 aydır yasamadıgım problem kalmadı. ben baya bir sansızdım bu konuda bunu belirteyim. sizin aldıgınız urunde yuzde 99 bir problem cıkmayacaktır. parasına gore de mukemmel bir urun. eger problem ıle karsilasırsanız msi servisi gercekten cok hızlı ve haksız bır durumla karsi karsiya iseniz sizin tarafınızda durmayı basarıyorlar. aynı seyleri vatan bilgisayar ıcın soyleyemeyecegım yalnız. para iadesi veya urun degısımı icin baya bir ugrastırıyorlar.
ben para iademi uzun ugraslar sonucu alabildim. hatta onu da daha alamadım ama 1 hafta ıcerisinde kartınıza yatar diye belirttiler oyle soyleyeyım

. ben bu urun yerine itopyadan asus tuf b850m plus modelini almayi tercih ettim yasadigim problemlerden sonra. iyzico paropara vs yapinca 8600 lira gibi bir paraya geliyor. ustune birde doom the dark ages oyunu hediye ediyor asus. kendi aldigim urunu de paylasiyorum altta.
msi anakartin tek ve buyuk eksisi alc 897 kullaniyor olmasi. ses chipseti gercekten bu urun x670e model bir anakart mi diye bir sorgulatiyor. alan arkadaslar icin ses onemli ise buna dikkat etmeleri iyi olur.
ayrica yine msi'in b850 gaming plus modeli 9 bin lira ve 9100 lirayaya pckolik ve gaming gen de satista. iki anakart arasinda hemen hemen bir fark yok gibi. ayrica iyzico,parolapara vs yaparsaniz bu fiyati 7500 liralarin altina rahatlikla dusurebilirsiniz. ben bu urun yerine b850 olan modeli tercih ederdim. bahsettigim modeli de ekliyecegim assagiya.
ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING B850M-PLUS W ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
12 Duet Rail güç sistemi ve AMD Ryzen 9000 / 8000 / 7000 serisi işlemcileri destekleyen en yeni AMD B840 yongaseti ile üretilmiştir.
www.gaming.gen.tr