Arkadaşlar merhabalar elimde msı x670e tomahawk anakart var. İşlemcim Ryzen 9 9950x. Sistemi açtıgımda CPU ve DRAM ışığı yanıyor ve sisteme görüntü gitmiyor. BİOS u Flash bellek ile güncellemeye çalıştım. Çok uzun sürüyor güncelleme işlemi. Bios güncel olmasına rağmen hala CPU ve DRAM ışıgı yanık kalıyor ve görüntü hala gelmiyor. CPU yu başka bilgisayarda denedim bir problem yok çalışıyor (aynı BIOS sürümü ile). Anakartı garantiye gönderdim. Ben anakartın bozuk oldugunu düşündüm. Çözümü var mıydı merak ediyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram slotlarını da 1-3 2-4 seklinde taktım onlarda problem oldugunu düşünmüyorum. Düşünülebilecek bütün varyasyonları denedim ama bir sonuca ulaşamadım.Arkadaşlar merhabalar elimde msı x670e tomahawk anakart var. İşlemcim Ryzen 9 9950x. Sistemi açtıgımda CPU ve DRAM ışığı yanıyor ve sisteme görüntü gitmiyor. BİOS u Flash bellek ile güncellemeye çalıştım. Çok uzun sürüyor güncelleme işlemi. Bios güncel olmasına rağmen hala CPU ve DRAM ışıgı yanık kalıyor ve görüntü hala gelmiyor. CPU yu başka bilgisayarda denedim bir problem yok çalışıyor (aynı BIOS sürümü ile). Anakartı garantiye gönderdim. Ben anakartın bozuk oldugunu düşündüm. Çözümü var mıydı merak ediyorum?