Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi X870-p pro vs X870 tomahawk hangisi alınır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi bu iki anakart arasında kaldım. Bütçem X870 proya tam yetiyor ama derseniz tomahawk daha iyidir onu alıcam. Alacağım işlemci 7800x3d. Ama sonrasında değiştirebilirim. Bundan dolayı uzun ömürlü ve oc yapabileceğim bir anakart istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Demirdere
X870 tomahawk aldım memnunum tek sıkıntı var açılışta çok hızlı değil. Msi x870lerin genelinde var diye biliyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
Aralarında ki fiyat farkı 5k.Öyle aman aman fark yok belirli özellik tomahawkta4 pro da ise 3 m2 ssd yuvası var

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Erhan Akçay

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
X870 eagle de 18 faz var daha iyi asrock steel legend bekleyin düşer tekrar gelir aciliyetiniz varsa msi pro alınır
Peki hocam msi x870 pro yu önerir misin yoksa farklı markalara mı bakıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tomahawkı bir yerde gördüm sadece şişirmişler 16 k o farka değmez eskiden fark daha azdı. Az farka bulunuyorsa olur.

Msi pro ile birlikte şunlar olabilir fiyatlar yakın.

Asus anakart alınmaz asusta bir tek proart alınır

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
x870- a rog beyazda 20 faz var ve beleş baya uygun Asus tercih etmem ama edenlerden sen yapış harici bakmazdim

Gigabyte anakartlar nasıldır ?
X870 rog a beyaz şuan çok iyi fiyatta ve 20 faz var ömürlük bir kart ve çok uygun

Gigabyte anakartlar nasıldır ?
PTT avmdeymis güvenmem diyorsan x870 gaming plus wifi alabilirsin x870 gaming x güzel anakart lakin aradaki farki verirmisin bilemem faz 20 onda da

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
x870- a rog beyazda 20 faz var ve beleş baya uygun Asus tercih etmem ama edenlerden sen yapış harici bakmazdim

X870 rog a beyaz şuan çok iyi fiyatta ve 20 faz var ömürlük bir kart ve çok uygun

PTT avmdeymis güvenmem diyorsan x870 gaming plus wifi alabilirsin x870 gaming x güzel anakart lakin aradaki farki verirmisin bilemem faz 20 onda da
Hocam asus bütçemi aşar. X870 gaming plus ile arasında çok fark var mı x870 pro nun

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Erhan Akçay
X870 eagle de 18 faz var daha iyi asrock steel legend bekleyin düşer tekrar gelir aciliyetiniz varsa msi pro alınır

Asus anakart alınmaz asusta bir tek proart alınır
Yok o kadar kestrip atılcak bir durum yok asus alınmaz diye. 2 kişide çıkar msi ile gigabyte alınmaz der napcak millet o zaman.
prime modeli incelemelerde vrm faz yapısı olarakta orta sıralarda yer almış. Birde msi modeli koydum zaten oraya sadece asus demedim.

Bnm mesaja asus alınmaz deyipte aşağıda mesaja rog önermek ne alaka :) adamın msi pro alma gibi bütçesi var 19 k lık rog strıx öneriyorsun ama bnm mesja asusu alınmaz dyorsun

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi bu iki anakart arasında kaldım. Bütçem X870 proya tam yetiyor ama derseniz tomahawk daha iyidir onu alıcam. Alacağım işlemci 7800x3d. Ama sonrasında değiştirebilirim. Bundan dolayı uzun ömürlü ve oc yapabileceğim bir anakart istiyorum.
Tomahawk kullanıcısı olarak memnunum hocam. Fazlasıyla işimi görüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Yok o kadar kestrip atılcak bir durum yok asus alınmaz diye. 2 kişide çıkar msi ile gigabyte alınmaz der napcak millet o zaman.
prime modeli incelemelerde vrm faz yapısı olarakta orta sıralarda yer almış. Birde msi modeli koydum zaten oraya sadece asus demedim.

Bnm mesaja asus alınmaz deyipte aşağıda mesaja rog önermek ne alaka :) adamın msi pro alma gibi bütçesi var 19 k lık rog strıx öneriyorsun ama bnm mesja asusu alınmaz dyorsun
Hocam daha öncesinde asus tuf anakart kullandım. Güzel anakarttı ama prime serisi hakkında hiç bir bilgim yok sizce msi x870 p pro arasında çok bir fark var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,639
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom