Rulep
80+ Gold
çalışanın yapabileceği şeyler 109 netle ilk 1k bile girememişler iyi yapan çok varÇok yüksek o sıralamalar ne ya
çalışanın yapabileceği şeyler 109 netle ilk 1k bile girememişler iyi yapan çok varÇok yüksek o sıralamalar ne ya
tyt başvurusundan önce olsaydı bu sınav ben para vermezdim hiç ya , ülkenin ameleye de ihtiyacı var ya buluruz işçalışanın yapabileceği şeyler 109 netle ilk 1k bile girememişler iyi yapan çok var
herkes okursa mahalleyi kim koruyacaktyt başvurusundan önce olsaydı bu sınav ben para vermezdim hiç ya , ülkenin ameleye de ihtiyacı var ya buluruz iş![]()
Akp gençlik kolları kurtaracak beniherkes okursa mahalleyi kim koruyacak
sen yine eşeğini sağlam kazığa bağla herkes kendi adamını yerleştiriyorlar kaybederlerse ne yapacanAkp gençlik kolları kurtaracak beni![]()
kaç nete tekabül ediyor 180k180k benim
geçen sene 300k idi
kaç nete tekabül ediyor 180k
kanka şaka zaten ya işim olmaz alnımın teri ile çalışır kazanırım paramı milletin vergisini yememsen yine eşeğini sağlam kazığa bağla herkes kendi adamını yerleştiriyorlar kaybederlerse ne yapacan
ne istediğine bağlı geçen seneye göre bakıldığında şuna subaylık gelmiyor astsubay olabilirsin biraz daha yapabilseydin keşke180k nasıl sizce
20 son sanırımBeyler 19 yaşındayken girebiliyoz mu sınava?