Neler Yeni

MT-25 ile motor kullanmaya başlama

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
arkadaşlar A1 ehliyet almak yerine 18 yaşında A2 ehliyet almak istiyorum direk alınca

MT-25 almak istiyorum sizce yeni başlangıç için uygun olurmu 125cc bir motor değil 249cc heralde
Başlanabilir başlangıç motoru diye bir sey yok eğitim alirsan paşa paşa surersin r25 ve mt25 abartilacak kadar güçlü motorlar degil ama ağır alisik degilsen 125cc ile baslayabilirsin ya da a2 bekleyip zone s gibi bir motor alabilirsin gücü hem az gelmez hem de tatmin eder

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,425
İsim
Bilal Tepe
Başlanabilir başlangıç motoru diye bir sey yok eğitim alirsan paşa paşa surersin r25 ve mt25 abartilacak kadar güçlü motorlar degil ama ağır alisik degilsen 125cc ile baslayabilirsin ya da a2 bekleyip zone s gibi bir motor alabilirsin gücü hem az gelmez hem de tatmin eder
Zone 180 pişmanlıktır parça kalitesi yok aşırı düşük .

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam ben de aynı durumdayım. Motor modelleri hakkında pek bilgim yok ama her sınıfta motor delisi birisi vardır. Heh o arkadaş bana R25 oneriyor. Biraz zayıfım. Tek korkum motoru taşıyamamak. Şuan herhangi bir 100'lük motor kullanıyorum babam mahalle arası için kullanıyor. Ne onerirsiniz?
R25 kullanan bir motovlogger başlangıç motoru olarak tavsiye etmiyordu.Bence de başlangıç için fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,425
İsim
Bilal Tepe
HERO HUNK 200R ALABİLİRSİN BUTCENE UYUYORSA bajajlara bakabilirsin ayrıca cfmoto 150nk dediğim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca tvs apache rtr alırsan seni çok uzun vadede götürür 2.el piyasası da açıktır tvs lerin

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
HERO HUNK 200R ALABİLİRSİN BUTCENE UYUYORSA bajajlara bakabilirsin ayrıca cfmoto 150nk dediğim gibi
Hero Hunk Cidden Güzel Motor Çok Çok uzun KM ler Gidiyor Nadir Sıkıntı Çıkartır Tabi Düzgün Kullanılırsa

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Zone 180 pişmanlıktır parça kalitesi yok aşırı düşük .
Dayim da vardi bir süre bi sıkıntı yaşamadı, uzun süre ben de kullandim bakimini düzgün yaptiktan sonra durmadan ariza cikaracak bi motor değil, parca kalitesi düşük dersen tabi ki bi japonla karsilastirilamaz, çin malı sonucta motoru öğrenip zevk alabilecegi bir motor, ben tabi ki r25,cbr250 veya mt25 oneririm ama ağırlığına vs alışık değilse kolay olmaz zone s epey hafif bi motor, 175 masti x onerirdim ama herkesin beğeneceği bir tipi yok ben bir süre kullandim 165kmh de hiz yaptim teker de 1,2 falan baya iyi bi motordu

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
anladım tecrübe etmeye çalışıcam zaten üniversite zamanında alıcam daha var ehliyet felan da daha almadım sadece bilgi felan almak istedim bu konularda toplu taşıma trafik ile uğraşmaktansa rahat kendi gide biliceğim bişey olsun istiyorum öyle tasarımıda kötü olsunda istemiyorum motorun üzerinde güzel durim :D ama asıl amacım bu değil tabii ki böyle aman aman motor sürmeyide düşünmüyorum bir zamanlık diyelim

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
Dayim da vardi bir süre bi sıkıntı yaşamadı, uzun süre ben de kullandim bakimini düzgün yaptiktan sonra durmadan ariza cikaracak bi motor değil, parca kalitesi düşük dersen tabi ki bi japonla karsilastirilamaz, çin malı sonucta motoru öğrenip zevk alabilecegi bir motor, ben tabi ki r25,cbr250 veya mt25 oneririm ama ağırlığına vs alışık değilse kolay olmaz zone s epey hafif bi motor, 175 masti x onerirdim ama herkesin beğeneceği bir tipi yok ben bir süre kullandim 165kmh de hiz yaptim teker de 1,2 falan baya iyi bi motordu
MT125 alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama arkadaş bütçesini belirtmemiz galiba
şuan bütçe yok sadece bir kaç motor hakkında bilgi aldım illa belirtceksem max 55k felan diyim

Top Bottom