youtube üzerinden fps artırma videoları izle bendede r3 3100 gtx 1060 var kalabalık ortamda 80 fpsGT 730 2 GB
İntel i7 4790
16 GB ram DDR3
Fps 35 üzerine çıkmıyor neden önerilerinizi bekliyorum
İzledim çok bı faydası olmadıyoutube üzerinden fps artırma videoları izle bendede r3 3100 gtx 1060 var kalabalık ortamda 80 fps
ekran kartın için nvidia performans ayarlarını yapıp dene.İzledim çok bı faydası olmadı
Valla ben 1 tane sunucu oynuyorum oda janti diğer lerini bilmiyorumher sunucuda aynı sorun var mı her sunucuda farklı fps veriyorsa sunucular ile alakalı bir durum
Şu an bı video izledim 50 ye çıktı yeter kasmasan oynayabiliyorumekran kartın için nvidia performans ayarlarını yapıp dene.
hocam mta da genellikle ram önemli olduğu için belki raminiz düşük kalabilir.GT 730 2 GB
İntel i7 4790
16 GB ram DDR3
Fps 35 üzerine çıkmıyor neden önerilerinizi bekliyorum
16 gb yeterli.hocam mta da genellikle ram önemli olduğu için belki raminiz düşük kalabilir.
Kaç yapmam lazım 24 yeter mihocam mta da genellikle ram önemli olduğu için belki raminiz düşük kalabilir.
hocam mta da ben çok plugin var windows kendi zaten 3-4 yiyor tam bilmiyorum.Kaç yapmam lazım 24 yeter mi
Napmalıyım kasmasan donmadan oynamak icinhocam mta da ben çok plugin var windows kendi zaten 3-4 yiyor tam bilmiyorum.
hocam ddr4 yapabilirsiniz rami yani anakartınızı değiştirebilirsiniz onun dışında 16 yetmiyorsa 24 veya 32 çıkarabilirsiniz. tabi siz bilirsiniz hocam ben olasılıkları söyledim.Napmalıyım kasmasan donmadan oynamak icin
ama o zamanda bütün pc bileşenleri gidiyor.Napmalıyım kasmasan donmadan oynamak icin