Ben bi sıkıntı göremedim. Normal görünüyor.Kuşumun veterinere götürdüm kırık yok dedi ve halsiz kalmış diyip ilaç verdi ama kanadı niye böyle anlamış değilim.
Güzel uçuyorsa sorun yoktur hocamKuşumun veterinere götürdüm kırık yok dedi ve halsiz kalmış diyip ilaç verdi ama kanadı niye böyle anlamış değilim.
kanadında sıkıntı yok. gerçekten halsiz duruyor. eğer klima varsa hasta olmuş olabilir, eğer rüzgarda kaldıysa o yüzden olabilir. verdiği ilaç vitamindir. kullanın.Kuşumun veterinere götürdüm kırık yok dedi ve halsiz kalmış diyip ilaç verdi ama kanadı niye böyle anlamış değilim.
1-2 tane daha veterinere götürün onlar da bir şey yok derse yoktur fakat bana kalırsa bir şeyi yok gibiKuşumun veterinere götürdüm kırık yok dedi ve halsiz kalmış diyip ilaç verdi ama kanadı niye böyle anlamış değilim.
Sağ Kanadı açık ve titriyor.kanadında sıkıntı yok. gerçekten halsiz duruyor. eğer klima varsa hasta olmuş olabilir, eğer rüzgarda kaldıysa o yüzden olabilir. verdiği ilaç vitamindir. kullanın.
Nerede oturuyorsunuz ve kuşa şebeke suyu mu veriyorsunuz? Hangi marka yem kullanıyorsunuz? Sürekli hava koridorunun(cereyan) olduğu bir yerde mi duruyor kafesi?Hayır hemen düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağ Kanadı açık ve titriyor.
İstanbul ve bazen şebeke bazen normal su veriyorum,10NMR marka yem ve evet oturma odasında sürekli rüzgarda kalıyor.Nerede oturuyorsunuz ve kuşa şebeke suyu mu veriyorsunuz? Hangi marka yem kullanıyorsunuz? Sürekli hava koridorunun(cereyan) olduğu bir yerde mi duruyor kafesi?
Verdiğiniz suyu mümkünse arıtma suyu veya şişe su olarak değiştirin, sürekli ilaçlama yapılıyor istanbul şebeke suyuna ondan hastalanmış olabilir. Sürekli rüzgarda kalmasın bağırsakları bozulursa ishal olur sürekli sıvı kaybeder ve hastalık yapan su ise sürekli içer ve bu kısır döngü olarak devam eder. Yem markanızı değiştirin, EuroGold öneririm.İstanbul ve bazen şebeke bazen normal su veriyorum,10NMR marka yem ve evet oturma odasında sürekli rüzgarda kalıyor.
Kanadı ile alakası ne ama onu anlıyamadım tek bir kanadı öyle.Verdiğiniz suyu mümkünse arıtma suyu veya şişe su olarak değiştirin, sürekli ilaçlama yapılıyor istanbul şebeke suyuna ondan hastalanmış olabilir. Sürekli rüzgarda kalmasın bağırsakları bozulursa ishal olur sürekli sıvı kaybeder ve hastalık yapan su ise sürekli içer ve bu kısır döngü olarak devam eder. Yem markanızı değiştirin, EuroGold öneririm.