kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Eş alın, 5 yaşına gelmiş, strese girer.
Nereden anlıyon laa? Bu büyücü demiştim size inanmadınız @Ethem AslanEş alın, 5 yaşına gelmiş, strese girer.
Veterinere gitsin peçete diski fotoğrafı atarmisiniz bi bakayımmerhaba arkadaşlar.5 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var ve kanadının altında poposuna yakın bir yerde tuhaf bir yara var.ne yapmalıyım ? veterinere götürmeli miyim yoksa kendim halledebileceğim bir şey mi ?
müdahale edilmezse sorun olur mu ? cevaplarsanız sevinirim
Strese girmez ilgilenirse kusla daha iyi olur (ama illa es almak isterse alabilir)Eş alın, 5 yaşına gelmiş, strese girer.
Diski fotografi atarmisinizYarın veterinere götürüyorum.hepinize teşekkürler
Veterinere gitsin peçete diski fotoğrafı atarmisiniz bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Strese girmez ilgilenirse kusla daha iyi olur (ama illa es almak isterse alabilir)
Nereden anlıyon laa? Bu büyücü demiştim size inanmadınız @Ethem Aslan
Kardesim ben kac tane kus baktim kusla ilgilenmessen tabii ki strese girer vu bu durum çok normalKuş ile çok ilgilenmiyorsa giriyor strese.
İçgüdülerim va.
Kardesim ben kac tane kus baktim kusla ilgilenmessen tabii ki strese girer vu bu durum çok normal
5 yaşına gelmiş kuş eğer hala kızışmışsa alınmalı bazı kuşlar 2yasindan sonra artık ciflesmez ama illa alicaksa alsinYa şimdi o ayrı ama kuş 5 yaşına gelmiş, eş alınmalı bence.
Veterinere gitsin peçete diski fotoğrafı atarmisiniz bi bakayım
Strese girmez ilgilenirse kusla daha iyi olur (ama illa es almak isterse alabilir)
Diski fotografi atarmisiniz
2 yem kutusu da dolu pisliğini de temizliyorum.fotoyu temizlemeden önce çektimKafesin altı çok pis temizleyin her 2 günde bir
Son diskisi siyah renk kuş acikmis olabilir
iy cok igrenc lan veterinere götürmerhaba arkadaşlar.5 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var ve kanadının altında poposuna yakın bir yerde tuhaf bir yara var.ne yapmalıyım ? veterinere götürmeli miyim yoksa kendim halledebileceğim bir şey mi ?
müdahale edilmezse sorun olur mu ? cevaplarsanız sevinirim