kendi sistemimde 12400f 6700xt kullanıyorum arada tasarım için kullanıyorum ama gün boyu aşırı yoğun kullanımda yetersiz kalır diye düşünüyorumSistem önerim yok ama 32 GB Ram, i5-12400F veya Ryzen 5 5600, RTX 3060 üstü, iyi bir ssd, işinizi yeteriyle görür diye düşünüyorum.
Kullacanağınız uygulamaları bi sayarmısınızBu sistem mühendislik programları için yeterli olurmu birde yanlış seçtiğim bir parça varmı yardımcı olurmusunuz?
Olmamış hocam çok dengesiz sistem, kasa ve psu u pek beğenmedimKanka indirim var yazıyor ama indirim çalışmıyor. Gidip alırsın, o zaman sayarlar indirimi. 35k yapıyor.
Termal macun yanında geliyor soğutmanın. İşlemci manyak oldu.
Mühendislik için genelde intel ve nvidia tercih ediliyor diye biliyorum ama sizin sistemde güzel olmuş hocam değerlendireceğimKanka indirim var yazıyor ama indirim çalışmıyor. Gidip alırsın, o zaman sayarlar indirimi. 35k yapıyor.
Termal macun yanında geliyor soğutmanın. İşlemci manyak oldu.
Catia kullanıyoruz hocamKullacanağınız uygulamaları bi sayarmısınız
Olmamış hocam çok dengesiz sistem, kasa ve psu u pek beğenmedim
İş yeri için alınıyor zaten neden sıksın ki masaüstüBilgisayar mühendisliği ise laptop işine çok yaracak masaüstü sıkıyor belli bir şeyden sonra
Olm coolermaster ın bu modeline laf ettirtmem. En güçlü sıvı soğutmalardan biri.Hocam 7900x gibi bir işlemci alınacaksa sıvı olarak şiddetle arctic öneririm
"Olm" derken anlayamadım kelimelerine dikkat et. Okuldan bir arkadaşınla iletişime geçmiyorsun.Olm coolermaster ın bu modeline laf ettirtmem. En güçlü sıvı soğutmalardan biri.
Kusura bakma elim alışkın öyle yazmaya. Ama aşırı tepki vermedinmi?"Olm" derken anlayamadım kelimelerine dikkat et. Okuldan bir arkadaşınla iletişime geçmiyorsun.