Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Atasına hakaret edenleri koruyor, konu linki de var.4)"Atasız birine ne anlatsan boş."diğer bir mesajın bu eminimki Atatürk bile görse bunu senin ne kadar boş konuştuğunu anlardı.
Oy verme yaşına gel öyle tartışalım diyor. Kaçıyor.3)"Ne oldu işte böyle kaçarsın, yaşım küçük ama seni nasıl rezil ediyorum yaşla kurtuluyorsun?"diğer mesajın konuyla alakasız cevaplar yazmana ve konuyla alakalı hiçbirşey dememene rağmen millete kaçıyorsun seni rezil ediyorum diyorsun ama kendini herkein içindde rezil etmiş bulundun çocukça rezil ediyorsun kendini.
Oy verme yaşına gelmemiş boş boş konuşan biri diyor.2)"Oy verme yaşına gelmiş, verdiği oylarla ülkenin geriye gitmesini sağlayan, mee mee diye bağıran kişilerlerle konuşmuyorum mesela ben."ikinci mesajın bu hala konuya deyecek bir şey olmayıp çocukça ve içi boş şekilde dalga geçiyorsun
Parti adıyla konuya birilerini etiketlemiş, hak ettiği cevap bu.1)"Koyunlarla konuşmaya gerek yok. Ne deseniz burunlarının dikine gidecekler." ilk mesajın bir kişiye ithafen yazılmış.Hani diyorsunya beni hemen chp'li yapıyorsunuz akp'yi eleştriiğim için burda ise sen Ekremi eleştrireni haklı olduğu halde hakaret ediyorsun.