Neler Yeni

Muhtemel İstanbul Depremi ve İBB'nin Deprem Bütçesi!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
4)"Atasız birine ne anlatsan boş."diğer bir mesajın bu eminimki Atatürk bile görse bunu senin ne kadar boş konuştuğunu anlardı.
Atasına hakaret edenleri koruyor, konu linki de var.
3)"Ne oldu işte böyle kaçarsın, yaşım küçük ama seni nasıl rezil ediyorum yaşla kurtuluyorsun?"diğer mesajın konuyla alakasız cevaplar yazmana ve konuyla alakalı hiçbirşey dememene rağmen millete kaçıyorsun seni rezil ediyorum diyorsun ama kendini herkein içindde rezil etmiş bulundun çocukça rezil ediyorsun kendini.
Oy verme yaşına gel öyle tartışalım diyor. Kaçıyor.
2)"Oy verme yaşına gelmiş, verdiği oylarla ülkenin geriye gitmesini sağlayan, mee mee diye bağıran kişilerlerle konuşmuyorum mesela ben."ikinci mesajın bu hala konuya deyecek bir şey olmayıp çocukça ve içi boş şekilde dalga geçiyorsun
Oy verme yaşına gelmemiş boş boş konuşan biri diyor.
1)"Koyunlarla konuşmaya gerek yok. Ne deseniz burunlarının dikine gidecekler." ilk mesajın bir kişiye ithafen yazılmış.Hani diyorsunya beni hemen chp'li yapıyorsunuz akp'yi eleştriiğim için burda ise sen Ekremi eleştrireni haklı olduğu halde hakaret ediyorsun.
Parti adıyla konuya birilerini etiketlemiş, hak ettiği cevap bu.

Excator23cm

80+ Gold
Benim yazdığım sebeple alakalı büyük ihtimal klasik her zaman yapıldığı gibi algı yönetimi yapmak üstlere çıkarsanız deprem bütçesi ile alakalı yorumumu göreceksinizz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman oldu bu olay ?
Taviz verildi sınırlar açıldı bu olayları Atilla Uğurdan dinledim.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Depremin yakınlaştığı tarihlerde bütçe daha da arttırılır diye düşünüyorum, şuan deprem'e ayrılan bütçe şehrin gelişmesi veya borçlara gidiyor olabilir
Bu konu hakkında pek bir bilgim yok o yüzden tahminlerimi, bence olabilecek olasılıkları yazdım
Depremin yaklaştığını nasıl anlayacaklar 😁

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Excator23cm

80+ Gold
Hocam diğer sayfalara baksaydın keşke bu düşüncemin yanlış olduğunu ve arkasında durmadığımı belirttim
ARttırılacak para mı kaldı sorsana bi

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Link atsana nasıl koruyor
Bir devletin, kurtarıcısı (silah arkadaşlarıyla beraber), kurucusuna hakaret içerikli bir ayet varsa okunması doğru değil bence. En azından böyle bir yerde, cumhurbaşkanın yanındaki bir konuşmada.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Bir devletin, kurtarıcısı (silah arkadaşlarıyla beraber), kurucusuna hakaret içerikli bir ayet varsa okunması doğru değil bence. En azından böyle bir yerde, cumhurbaşkanın yanındaki bir konuşmada.
Dostum konu başka bir konu neden böyle şeyler atarak konuyu karıştırıyorsun.

Top Bottom