Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dostum konu başka bir konu neden böyle şeyler atarak konuyu karıştırıyorsun.
Link atsana nasıl koruyor
Dostum konu başka bir konu neden böyle şeyler atarak konuyu karıştırıyorsun.
Link atsana nasıl koruyor
Adam gözaltına alındı mı?Bir devletin, kurtarıcısı (silah arkadaşlarıyla beraber), kurucusuna hakaret içerikli bir ayet varsa okunması doğru değil bence. En azından böyle bir yerde, cumhurbaşkanın yanındaki bir konuşmada.Atatürk'e atfen 'zalim ve kafir' dendi
Herkes değil ama ülkede müslümanım diye gezen, yani evde namaz kılıp cuma günü namaz gidip dindar olduğunu zanneden tiplerin %90nı bilmiyor buda ülkenin yarısından fazlası demek, ha bunu en basitinden yakınındakilerede sorabilirsin, cumaya gidiyorsan camide yakınındaki birine sor bakayım...forum.donanimarsivi.com
Bilmiyorum ama Yasin Koçak görevden ihraç edildiğini söylemişti, bir bilgim yok o konuda da.Adam gözaltına alındı mı?
Görevden alındıAdam gözaltına alındı mı?
Do do dostum zamanında ahh...Bir devletin, kurtarıcısı (silah arkadaşlarıyla beraber), kurucusuna hakaret içerikli bir ayet varsa okunması doğru değil bence. En azından böyle bir yerde, cumhurbaşkanın yanındaki bir konuşmada.Atatürk'e atfen 'zalim ve kafir' dendi
Herkes değil ama ülkede müslümanım diye gezen, yani evde namaz kılıp cuma günü namaz gidip dindar olduğunu zanneden tiplerin %90nı bilmiyor buda ülkenin yarısından fazlası demek, ha bunu en basitinden yakınındakilerede sorabilirsin, cumaya gidiyorsan camide yakınındaki birine sor bakayım...forum.donanimarsivi.com
Türkiye'de kanunları Atatürk ve İnönü yapmadı ki? Her gelen cumhurbaşkanı anayasayı değiştirebiliyor.Do do dostum zamanında ahh...
Atamın ayyaşken yaptığı yasayı ayık kafayla yönetemiyorlarDo do dostum zamanında ahh...
İlk kanunu 2si getirdi hatta isviçre miydi bir tane ülkenin kanunları alınmıştı.Türkiye'de kanunları Atatürk ve İnönü yapmadı ki? Her gelen cumhurbaşkanı anayasayı değiştirebiliyor.
Var tabii hocam, hemen atıyorum.Varmıdır hocam bir kanıtın?
Sen kanıtlarla konuşan bir insansın umarım vardır
Ama Erdoğan orada sigara kanundan bahsediyor.İlk kanunu 2si getirdi hatta isviçre miydi bir tane ülkenin kanunları alınmıştı.
Örnek alınmıştı*İlk kanunu 2si getirdi hatta isviçre miydi bir tane ülkenin kanunları alınmıştı.