Neler Yeni

Mükemmel Logitech Desteği

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Gönderilmiş olabilir
Benim kargo UPS express'e verilmiş kendileri verdik diye haber etmedi ama ups üyeliğim olunca bana mail geldi logitech'ten Hollanda'dan paketim olduğuna dair
bilgilerimi ilettikten sonra bana geri dönmediler
fan aşırı derecede rahatsız ediyor
inşşallah kargoya vermişlerdir

T.P.G.

80+ Titanium
G102 Prodigy mouse'm vardı. Bunda klasik çift tıklama sorunu bende de olmaya başlamıştı.
Desteğe bunu yazdım benden birkaç şey yapmamı istediler yazılımı silip denemem başka pcde denemem gibi ama sorun düzelmedi sonra direkt adresimi istediler yazdığım gün de kargoyu gönderdiler. (G102 olmadığını söylediler yerine G203'ü kabul eder misiniz diye sordular kabul ettim)
Kargo ülkeye 1 günde geldi de gümrükten geçti bana geldi derken 4 is gününü buldu. Neyse sorun değil elime ulaştı garantiden yenisi geldi eskiyi istemediler bile.

Daha bilgisayara takmadım kargo yeni geldiği için az balkona bıraktım ama memnun kaldım
Belki Logitech ile ilgili yardıma ihtiyacı olan biri okursa yardımcı olmuş olabilirim.

Gelen paket de bu şekilde:
Logitech desteği hepsinden daha iyi
G513'ü buna güvenerek aldım zate

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
geçen hafta çarşamba yazdım
1 gün arayla cevap verdiler
video,makbuz,fatura,seri numarası istediler
cumartesi akşamından beri geri dönüş sağlamadılar
Bence bekleyebilirsin ama bir de şu oldu bende UPS ile gelirse eğer verdiğin numaraya bir belge geliyor gümrükten geçmesi için onu doldurman gerekiyor.
Umarım seninki de gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech desteği hepsinden daha iyi
G513'ü buna güvenerek aldım zate
Valla bu deneyimimle Logitechin çok iyi bir firma olduğuna iyi emin oldum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
G102 Prodigy mouse'm vardı. Bunda klasik çift tıklama sorunu bende de olmaya başlamıştı.
Desteğe bunu yazdım benden birkaç şey yapmamı istediler yazılımı silip denemem başka pcde denemem gibi ama sorun düzelmedi sonra direkt adresimi istediler yazdığım gün de kargoyu gönderdiler. (G102 olmadığını söylediler yerine G203'ü kabul eder misiniz diye sordular kabul ettim)
Kargo ülkeye 1 günde geldi de gümrükten geçti bana geldi derken 4 is gününü buldu. Neyse sorun değil elime ulaştı garantiden yenisi geldi eskiyi istemediler bile.

Daha bilgisayara takmadım kargo yeni geldiği için az balkona bıraktım ama memnun kaldım
Belki Logitech ile ilgili yardıma ihtiyacı olan biri okursa yardımcı olmuş olabilirim.
Akşam güncelleme ile çalışır halde fotoğraflar koyarım :)

Gelen paket de bu şekilde:
Logitech bu konuda baya iyi

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Bence bekleyebilirsin ama bir de şu oldu bende UPS ile gelirse eğer verdiğin numaraya bir belge geliyor gümrükten geçmesi için onu doldurman gerekiyor.
Umarım seninki de gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bu deneyimimle Logitechin çok iyi bir firma olduğuna iyi emin oldum.
inş

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
G203 ile ilgili herşeyi bu rehberde bulabilirsin.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
G203 ile ilgili herşeyi bu rehberde bulabilirsin.

G102 ile pek farkları yok
Ve bana gelen prodigy yine aynı sorun olursa lightsync isterim galiba.
Rehberin yararlı olmuş 👍

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
G102 ile pek farkları yok
Ve bana gelen prodigy yine aynı sorun olursa lightsync isterim galiba.
Rehberin yararlı olmuş 👍
Senin kutuyu görünce bir şaşırdım. Prodigy imiş. G102 ile çok fark yok ama prodigy hata verebiliyor. Ve G203 güncel ve hatalardan ayıklanmış hali bunu unutma dostum!

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Logitech, gördüğüm en karakterli marka. Onlar hakkında olumsuz şey söylememizi istemiyorlar ve aynı zamanda söyletmiyorlar.
Farklı bir markaya başvursanız kullanıcı hatası deyip geri yollardı muhtemelen :D.

Top Bottom