Mülteci Anketi (Proje)

Mültecilerin ülkenden gitmesi gerektiğini düşünüyor musun?

• Oy kullanan toplam üye
    123
  • Anket kapatıldı .
Screenshot_2.png

Boş anket. Cevabı da yukarıda.
Katılıyorum bu güne kadar onlarca insan röportajlarda haberlerde vs vs. bir sürü yerde Suriyelilerin gitmesi ile ilgili tonlarca açıklama, konuşma yaptı o kadar şeye kayıtsız kalan devlet bi forumda 40-50 kişi Suriyeliler gitsin dedi diye mi yollayacak suriyelileri

ANca anket açın tweet atın evde oturarak netten bir şey yapılmaz tembel popnuzu kaldırıp sokağa çıkın yeteri kadar kalabalık olursak kimse durduramaz bizi

Gitmesin diyen varsa burdan gitsin.Hiçbir şekilde öyle bir şey düşünülemez.Çoğu erkeklerden oluşan mültecileri ülkemde istemiyorum.Lan bunlar mülteci ve vatandaşlık veriliyor.İstemiyoruz birader gitsinler cehennemin dibin.Dün gördük din kardeşlerimizde sahile karşı çiftleştiler.İktidar değişmezse zaten daha da çok gelcekler.İsteğimiz bu yönde ama bi poh olmayacak gibi duruyor

suriyeliymiş afganıymış Ne varsa gitsin abi ben şahsen hiçbirini istemiyorum ülkemde. Kendi ülkesinde ki savaşı bırakıp kaçan bir insanlık karekterinden ne tür bir talep bekleyebiliriz ki? Yine de Türkiye insanlık yapıp kabul etti ama artık fazla olmaya başladılar ve hadlerini her anlamda aşıyorlar.

Tanıdık, dükkanda ucuza mülteci çalıştırıyor. Gelsin paralar. Niye gitmesini isteyelim ki?

Çok ayrıntısız bir anket.
Nitelikliler kalabilir diğerlerinin neredeyse hepsi gitmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,509
Üyeler
190,756
Son üye
egemenc02
Geri