Murat Gamsız MG1 nasıl?

Palit pny xfx powercolor asrock colorful Bunlar 4 büyüklerin f/p hali markadan yana pek Sıkıntı yok asıl sıkıntı satıcı
Riske atalımmı alalımmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap daha iyi vatan da iyi fakat pahali sistemlerde berbst anakart ve örneğin 5600 mhz cl 48 ram kullanıyorlar
İnce hesapta pek iyi sistem yok yeni baktım nedense hep intel kullanıyolar zaten 7500 lü 5060 lı sistem yapmamışlar

Riske atalımmı alalımmı

İnce hesapta pek iyi sistem yok yeni baktım nedense hep intel kullanıyolar zaten 7500 lü 5060 lı sistem yapmamışlar
Gigabyte gaming oc 5070 ti ve 9800x3d sistemi 78k gorup sevinmistim taki diger parçalara bakana kadar

Riske atalımmı alalımmı

Ben sinerjiden almazdım ki kendi parçalarımı satın alırken sinerjide daha ucuzu varken daha fazla verip aldım risk almam ben

Maalesef kaçırdık ama zaten 5060 lı alsak bile muhtemelen çok darboğaza düşecekti zaten bu haliyle bile darboğaza düşüyor

Monza sistemi vardı güzeldi ama maalesef kaçırdık
darboğaz olsun ne olacak?

Ben sinerjiden almazdım ki kendi parçalarımı satın alırken sinerjide daha ucuzu varken daha fazla verip aldım risk almam ben
Eskiden gençer çok iyidi şimdi en pahalıları olmuş görünce çok şaşırdım tebilyon diye bi site varmış ama alan kimse görmedim

Gençer gaming ggwp nasıl?

Eskiden gençer çok iyidi şimdi en pahalıları olmuş görünce çok şaşırdım tebilyon diye bi site varmış ama alan kimse görmedim
Tebilon İtopya parça eritiyorlar sattıkları sistemlere gir bak hep a620 a520 kart takılı stok eritme çabasındalar değmez parça parça topladım ben öneririm sanada

Tebilon İtopya parça eritiyorlar sattıkları sistemlere gir bak hep a620 a520 kart takılı stok eritme çabasındalar değmez parça parça topladım ben öneririm sanada
Şirketlerin sistemlere sürekli 5600 kullanması deli ediyo hiç 7500f li sistem yok

Hocam ya sinerjideki 30.5k lık sistemi alıcaz ya da ilk attığım sistemi alıcaz akşam gençerin ggwp kampanyası varmış ordan bişey düşücekmi bakıcam
Gaming gecesini takip et bence

Geri