EFI Shell
80+ Gold
Dahası
Ailen kendisini Ehl-i Sünnet olarak tanımlıyor mu?
Kerem Önder Hoca Ehl-i Sünnet ve bilgisayar oyunları oynuyor. Bakabilirsin. Ailenin ilmi zayıf gibi. Birde aşırıya kaçmış olabilirler bilmeden.Evet, biz peygamber gibi yaşamalıyız diye sayıklıyor.
Hocam din ile hiç bir şey ne duymak, ne söylemek nede ilgilenmek istemiyorum. Beni rahat bırakmaları yeterli. Beni salmalarini onlara söyleyince "sen ateist mi oldun, o kadar doğurdum büyüttüm şimdi gel bana karşı çık " diye duygu sömürüsü yapıyorlar.Kerem Önder Hoca Ehl-i Sünnet ve bilgisayar oyunları oynuyor. Bakabilirsin. Ailenin ilmi zayıf gibi. Birde aşırıya kaçmış olabilirler bilmeden.
ya ne takıyon birader turko değil mi hepsi aynı salla gec he he deHocam din ile hiç bir şey ne duymak, ne söylemek nede ilgilenmek istemiyorum. Beni rahat bırakmaları yeterli. Beni salmalarini onlara söyleyince "sen ateist mi oldun, o kadar doğurdum büyüttüm şimdi gel bana karşı çık " diye duygu sömürüsü yapıyorlar.
yorma kanka çıkmak istiyorum die kabul etmediğini beyan etmişsin tek problem ailene olan bağlılığın anne babayı kutsallaştıran dindir zaten dini istemiyosan anne babanıda adam yerine koymayabilirsin şunu bildireyim insan bedenınde iki kuvvet vardır biri ruh iyiliği iyi işlere faydalı işlere yönlendirir biride nefistir buda ne kadar boş heva heves işi varsa ona yönlendirir din ruhta vucut bulur şeytani boş ve faydasız işler nefis ile vucut bulur ne istediğini değerlendir iyi faydalı boş işler mi aksi miMüslüman aile ile yaşamak cidden çok zor. Benim aşırı derecede sağcı ve Müslüman olmamı istiyorlar. Yaşım 17 halen bu yaz kuran kursuna gönderecekler. (kuranı bilmeme rağmen sadeve tecvit için) hiç beni anlamıyorlar. TV de bir siyasi konu açılınca, "Müslüman bu X partisine oy vermeli, vermezse günahkar olur", "eğlenmek haramdır, oturmak nefis işidir, git kuran oku" vb. cümleleri aşırı derecede duyuyorum. Her şeyi dine bağlıyorlar. En alakasız, CS oyunu yabancıların diye "oğlum bu oyun boykot oynama" diyor. Cidden bıktım. Bağımlı değilim ama sigara içiyorum. Beni dinden nefret ettirdiler. Dinleri artık sorguluyorum. Peygamber ismi duyunca, Allah ismi duyunca artık küfür ediyorum resmen.
Akrabalarım hepsi Müslüman ama ben çıkmak ıstiyorum. Beni umarım anlamışsınızdır, bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
Yardımınıza çok ihtiyacım var.
Her olay da günah keçisi ben oldum. Hep bana baskı yaptılar. Onlara karşı ne sevgim ne saygım kaldı. Din anne babayı yüceltmişsede böyle değil. Böylede olamaz. Bu baskıya bir insan dayanamaz insanı bırak Peygamber gelse cidden sıkılır.yorma kanka çıkmak istiyorum die kabul etmediğini beyan etmişsin tek problem ailene olan bağlılığın anne babayı kutsallaştıran dindir zaten dini istemiyosan anne babanıda adam yerine koymayabilirsin şunu bildireyim insan bedenınde iki kuvvet vardır biri ruh iyiliği iyi işlere faydalı işlere yönlendirir biride nefistir buda ne kadar boş heva heves işi varsa ona yönlendirir din ruhta vucut bulur şeytani boş ve faydasız işler nefis ile vucut bulur ne istediğini değerlendir iyi faydalı boş işler mi aksi mi
problem ebeveynınde zamanında yetiştirmemiş öğretmemış arkadaş çevrenı oluşturmamış şimdi seni başkaları eğitmiş lakın anne babanın istediği gibi olmayınca iki arada kalmıssınHer olay da günah keçisi ben oldum. Hep bana baskı yaptılar. Onlara karşı ne sevgim ne saygım kaldı. Din anne babayı yüceltmişsede böyle değil. Böylede olamaz. Bu baskıya bir insan dayanamaz insanı bırak Peygamber gelse cidden sıkılır.
dostum benim ev arkadaşımında ailesi öyleymiş. Sürekli baskı çekmiş, psikolojik sorunlar yaşamış ama yks'dan sonra bayağı değişmiş. kendi kararlarını vermiş. sende yks'ya çalışıp hayatını kurtarmaya çalış. Ailenden uzakta üniversite okursan özgür olacaksın.Müslüman aile ile yaşamak cidden çok zor. Benim aşırı derecede sağcı ve Müslüman olmamı istiyorlar. Yaşım 17 halen bu yaz kuran kursuna gönderecekler. (kuranı bilmeme rağmen sadeve tecvit için) hiç beni anlamıyorlar. TV de bir siyasi konu açılınca, "Müslüman bu X partisine oy vermeli, vermezse günahkar olur", "eğlenmek haramdır, oturmak nefis işidir, git kuran oku" vb. cümleleri aşırı derecede duyuyorum. Her şeyi dine bağlıyorlar. En alakasız, CS oyunu yabancıların diye "oğlum bu oyun boykot oynama" diyor. Cidden bıktım. Bağımlı değilim ama sigara içiyorum. Beni dinden nefret ettirdiler. Dinleri artık sorguluyorum. Peygamber ismi duyunca, Allah ismi duyunca artık küfür ediyorum resmen.
Akrabalarım hepsi Müslüman ama ben çıkmak ıstiyorum. Beni umarım anlamışsınızdır, bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
Yardımınıza çok ihtiyacım var.
Atalarıma ve Türkiye'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'e tüm bedenimle bağliyım. Ailem ne yaparsa yapsın buna engel olamaz.dostum benim ev arkadaşımında ailesi öyleymiş. Sürekli baskı çekmiş, psikolojik sorunlar yaşamış ama yks'dan sonra bayağı değişmiş. kendi kararlarını vermiş. sende yks'ya çalışıp hayatını kurtarmaya çalış. Ailenden uzakta üniversite okursan özgür olacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
özünü unutma sen Türksün. Kanında Türk kanı akıyor müslüman kanı değil.