HasanBG
80+ Bronze
Dahası
Dostum din bağnazı olursan mantar gibi yaşayıp gidersin o yüzden çok takma bunları bence.İnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
İslama göre iki karşı cinsin nikahsız bir şekilde birbirlerine temas etmesi haram. Yani evet bu gördüğün gerçek. (benim bildiğim bu şekilde)İnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
ikisine de dokunuyorum no problemİnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
Din bağnazı demen yanlış. İnanmayabilirsin ama inananlara da saygı duyman gerekir.Dostum din bağnazı olursan mantar gibi yaşayıp gidersin o yüzden çok takma bunları bence.
İslam'da böyle bir kural var. Annen, kardeşin, teyzen, halan gibi yakınların dışındaki karşı cinsle temas kurman haram. Günah olur.İnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
insta da böyle gönderiler paylaşan abla teyzeler BOT,bunlar facebook,whatsapp dan da twity li garfield lı komik şeyler paylaşan kişilerle aynı kişilerdir BOTİnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
Öncelikle kimseye saygısızlık etmedim. Saygılı olmak zorundasın diyerek beni yerecek bir sebep bulmaya çalışma. Din bagnazlarina dedim onu. İnananlara degil. Alındığına göre demek ki sende de var biraz.Din bağnazı demen yanlış. İnanmayabilirsin ama inananlara da saygı duyman gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslam'da böyle bir kural var. Annen, kardeşin, teyzen, halan gibi yakınların dışındaki karşı cinsle temas kurman haram. Günah olur.
Temas kurup kurmamak senin tercihin. Temas kurarsan günahkâr olursun. Fakat günah olduğunu inkâr edersen, dinin kurallarını reddetmiş olursun. Bu da dinden çıkmana sebep olabilir.
Zebanilere de anlatırsın artık ben medeni cool free bir insan olmak istedim taam mı? diye.Öncelikle kimseye saygısızlık etmedim. Saygılı olmak zorundasın diyerek beni yerecek bir sebep bulmaya çalışma. Din bagnazlarina dedim onu. İnananlara degil. Alındığına göre demek ki sende de var biraz.
Bağnaz'ın kelime anlamını: bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan (kimse).
Yani Müslüman biri birini severse direk benimle evlen mi diyecekZebanilere de anlatırsın artık ben medeni cool free bir insan olmak istedim taam mı? diye.
İslam a göre kızlara dokunmak, istekli bakmak haram. Kesin hüküm. Ret edersen dinden çıkarsın. Bu kadar net. İslam'da flörtleşme yoktur.