Neler Yeni

Müslüman biri sevdiğine nikahsız dokunamaz!

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
İnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?

Ekler

• Screenshot_2021-10-06-15-42-27-677_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-10-06-15-42-27-677_com.instagram.android.jpg
    584.8 KB · Hit: 189

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
Dostum din bağnazı olursan mantar gibi yaşayıp gidersin o yüzden çok takma bunları bence.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İslama göre iki karşı cinsin nikahsız bir şekilde birbirlerine temas etmesi haram. Yani evet bu gördüğün gerçek. (benim bildiğim bu şekilde)

Son düzenleme:

Captain Pricee

80+ Bronze
ikisine de dokunuyorum no problem

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Kendi yorumuma göre konuşacak olursam, arkadaş burada benzetme yapmış. Büyük ihtimal yazıyı yazdığı video evlilik videosu. Hani Kuran'a abdestsiz konumazasın ya sevdiğine de nikahsız dokunamazsın tarzı bir kelime oyunu yapmış diye yorumladım.

Benim dediğim şekilde yine de saçma oluyor tabii ama Müslüman sevdiğine nikahsız dokunamaz gibi bir şey de yok diye biliyorum zaten.

Son düzenleme:

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnstagramda gördüğüm hiç bir şeye inanmam

Son düzenleme:

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Yanlış hatırlamıyorsam evet islamda böyle bir şey var
Tabi gene uyup uymamak senin elinde

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Dostum din bağnazı olursan mantar gibi yaşayıp gidersin o yüzden çok takma bunları bence.
Din bağnazı demen yanlış. İnanmayabilirsin ama inananlara da saygı duyman gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İslam'da böyle bir kural var. Annen, kardeşin, teyzen, halan gibi yakınların dışındaki karşı cinsle temas kurman haram. Günah olur.

Temas kurup kurmamak senin tercihin. Temas kurarsan günahkâr olursun. Fakat günah olduğunu inkâr edersen, dinin kurallarını reddetmiş olursun. Bu da dinden çıkmana sebep olabilir.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
insta da böyle gönderiler paylaşan abla teyzeler BOT,bunlar facebook,whatsapp dan da twity li garfield lı komik şeyler paylaşan kişilerle aynı kişilerdir BOT

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Din bağnazı demen yanlış. İnanmayabilirsin ama inananlara da saygı duyman gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İslam'da böyle bir kural var. Annen, kardeşin, teyzen, halan gibi yakınların dışındaki karşı cinsle temas kurman haram. Günah olur.

Temas kurup kurmamak senin tercihin. Temas kurarsan günahkâr olursun. Fakat günah olduğunu inkâr edersen, dinin kurallarını reddetmiş olursun. Bu da dinden çıkmana sebep olabilir.
Öncelikle kimseye saygısızlık etmedim. Saygılı olmak zorundasın diyerek beni yerecek bir sebep bulmaya çalışma. Din bagnazlarina dedim onu. İnananlara degil. Alındığına göre demek ki sende de var biraz.

Bağnaz'ın kelime anlamını: bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan (kimse).

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Öncelikle kimseye saygısızlık etmedim. Saygılı olmak zorundasın diyerek beni yerecek bir sebep bulmaya çalışma. Din bagnazlarina dedim onu. İnananlara degil. Alındığına göre demek ki sende de var biraz.

Bağnaz'ın kelime anlamını: bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan (kimse).
Zebanilere de anlatırsın artık ben medeni cool free bir insan olmak istedim taam mı? diye.

İslam a göre kızlara dokunmak, istekli bakmak haram. Kesin hüküm. Ret edersen dinden çıkarsın. Bu kadar net. İslam'da flörtleşme yoktur.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Zebanilere de anlatırsın artık ben medeni cool free bir insan olmak istedim taam mı? diye.

İslam a göre kızlara dokunmak, istekli bakmak haram. Kesin hüküm. Ret edersen dinden çıkarsın. Bu kadar net. İslam'da flörtleşme yoktur.
Yani Müslüman biri birini severse direk benimle evlen mi diyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,120
Üyeler
169,077
Son üye
chatdeutsch.org
Top Bottom