Mustang Mach-E Araç iyi mi

arkadaşlar merhabalar 3 milyon tl bütçem var böyle bi araç buldum çok dikkat çekici ben burdayım diyen bir araç a3 almayı düşünüyordum aslında bunu göredüm aklım kaldı ne düşünüyorsunuz ? İlan bu
3 milyona gidip de elektrikli Mustang'e para vermem şahsen. Elektrik ve Mustang kelimelerinin bir araya gelmesi bile saçma bir durum. Ne eyleyeyim ben V8 olmayan Mustang'i?

genel şehir içi kullanacaksanız elektrikli olabilir fakat bunun yerine byd önerebilirim

arkadaşlar merhabalar 3 milyon tl bütçem var böyle bi araç buldum çok dikkat çekici ben burdayım diyen bir araç a3 almayı düşünüyordum aslında bunu göredüm aklım kaldı ne düşünüyorsunuz ? İlan bu
Kesinlikle önermiyorum menzili çok düşük iyi gidiyor güzel duruyor ama menzil yok denecek kadar az mq değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orada 400 demesine aldanma sakın

Ds7 önereyim hocama.
ds7 de güzel

Kesinlikle önermiyorum menzili çok düşük iyi gidiyor güzel duruyor ama menzil yok denecek kadar az mq değmez

Orada 400 demesine aldanma sakın
şöyleki sadece şehir içi için lazım menzil benim için sorun değil aracın kalitesi vs daha önemli

Abi iqoiq 6 ya baksanq
benim attığım daha iyidir bence
oda kötü değilmiş ama

ds7 de güzel

şöyleki sadece şehir içi için lazım menzil benim için sorun değil aracın kalitesi vs daha önemli

benim attığım daha iyidir bence
oda kötü değilmiş ama
Menzil önemli değilse araç kaliteli kıyak araç ama satarken problem yaşayabilirsin gibi geliyor haberin olsun

Türkiye şartlarında alabileceğin en kaliteli ford ama rakiplerine göre çok kötü. çok daha uyguna kia ev6 gt alırsın. 0-100 3.5sn

Türkiye şartlarında alabileceğin en kaliteli ford ama rakiplerine göre çok kötü. çok daha uyguna kia ev6 gt alırsın. 0-100 3.5sn
şekli şemali hoşuma gidiyo

Menzil önemli değilse araç kaliteli kıyak araç ama satarken problem yaşayabilirsin gibi geliyor haberin olsun
yani değer çok kaybettirmesin en kötü 1 yıla satarız da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,074
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri