arkadaşlar merhabalar 3 milyon tl bütçem var böyle bi araç buldum çok dikkat çekici ben burdayım diyen bir araç a3 almayı düşünüyordum aslında bunu göredüm aklım kaldı ne düşünüyorsunuz ? İlan bu
3 milyona gidip de elektrikli Mustang'e para vermem şahsen. Elektrik ve Mustang kelimelerinin bir araya gelmesi bile saçma bir durum. Ne eyleyeyim ben V8 olmayan Mustang'i?arkadaşlar merhabalar 3 milyon tl bütçem var böyle bi araç buldum çok dikkat çekici ben burdayım diyen bir araç a3 almayı düşünüyordum aslında bunu göredüm aklım kaldı ne düşünüyorsunuz ? İlan bu
görüntüsü çok hoşuma gitmiyor yaTesla al geç
Ds7 önereyim hocama.görüntüsü çok hoşuma gitmiyor ya
Kesinlikle önermiyorum menzili çok düşük iyi gidiyor güzel duruyor ama menzil yok denecek kadar az mq değmezarkadaşlar merhabalar 3 milyon tl bütçem var böyle bi araç buldum çok dikkat çekici ben burdayım diyen bir araç a3 almayı düşünüyordum aslında bunu göredüm aklım kaldı ne düşünüyorsunuz ? İlan bu
ds7 de güzelDs7 önereyim hocama.
şöyleki sadece şehir içi için lazım menzil benim için sorun değil aracın kalitesi vs daha önemliKesinlikle önermiyorum menzili çok düşük iyi gidiyor güzel duruyor ama menzil yok denecek kadar az mq değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orada 400 demesine aldanma sakın
benim attığım daha iyidir benceAbi iqoiq 6 ya baksanq
Menzil önemli değilse araç kaliteli kıyak araç ama satarken problem yaşayabilirsin gibi geliyor haberin olsunds7 de güzel
şöyleki sadece şehir içi için lazım menzil benim için sorun değil aracın kalitesi vs daha önemli
benim attığım daha iyidir bence
oda kötü değilmiş ama
Türkiye şartlarında alabileceğin en kaliteli ford ama rakiplerine göre çok kötü. çok daha uyguna kia ev6 gt alırsın. 0-100 3.5snarkadaşlar merhabalar 3 milyon tl bütçem var böyle bi araç buldum çok dikkat çekici ben burdayım diyen bir araç a3 almayı düşünüyordum aslında bunu göredüm aklım kaldı ne düşünüyorsunuz ? İlan bu
şekli şemali hoşuma gidiyoTürkiye şartlarında alabileceğin en kaliteli ford ama rakiplerine göre çok kötü. çok daha uyguna kia ev6 gt alırsın. 0-100 3.5sn
yani değer çok kaybettirmesin en kötü 1 yıla satarız daMenzil önemli değilse araç kaliteli kıyak araç ama satarken problem yaşayabilirsin gibi geliyor haberin olsun