Alacağın ürünü önceden belirleyip sepete ekleyeceksin. Sonra kupon gelir gelmez önce almaya yükleneceksin. Sonra sepette hemen uygulayıp önceden eklediğin banka kartınla alacaksın. 3D secure kullanmazsan da bayağı hızlı alıyorsun.Yoğunluk aşırı var. Kupon aldın bu sefer ürün bulmak ve bulduğun ürünü hemen alamayabiliyorsun. Stokta bitebiliyor. Kupon bitmiş heralde. Alan arkadaşları tebrik ediyorum.
Evet ya şu şampuanı denedim. Onu baya kişi sepete eklediği için onu aldırmıyordu. Ödemede bu sefer farklı ürün ekledim kupon bitmiş heralde.Alacağın ürünü önceden belirleyip sepete ekleyeceksin. Sonra kupon gelir gelmez önce almaya yükleneceksin. Sonra sepette hemen uygulayıp önceden eklediğin banka kartınla alacaksın. 3D secure kullanmazsan da bayağı hızlı alıyorsun.
Ben az alınan bir ürün denedim yine alırken çok sorun oluyor ve bekletiyor. Üründen ziyade kupon kullanımı yoğunluk yapıyor.Evet ya şu şampuanı denedim. Onu baya kişi sepete eklediği için onu aldırmıyordu. Ödemede bu sefer farklı ürün ekledim kupon bitmiş heralde.
2 adet tohum bende aldım bir önceki kupon otomatik tekrar tanımlandı 2 adet 30 TL olduben tohum aldım 30 liraya kabak tohumu merak ettim dikebilecek miyim acaba
hangi tohumları aldınız ben kabak la biber aldım kabak evde dikilmezmiş bahçe lazımmış boşa gitti2 adet tohum bende aldım bir önceki kupon otomatik tekrar tanımlandı 2 adet 30 TL oldu
ürünü sepetten çıakrıp tekrar ekleyip kuponu kullan deyince hemen oluyor bendeKuponu kullanamıyom anlamadım
Tohum alacaktım kullanılsa.
MARUL :d diğerleri sepete eklenmiyorduhangi tohumları aldınız ben kabak la biber aldım kabak evde dikilmezmiş bahçe lazımmış boşa gitti
biber harici diğerleri evde saksıda olmuyormuş bahçe lazımmış ben de il başta biber ekledim alım yapmadı sonra çıkarıp tekrar ekledim alabildimMARUL :d diğerleri sepete eklenmiyordu
MARUL :d diğerleri sepete eklenmiyordu
Kimse almaz diye alınabilecek ürünler listesine eklememiştim. Alan varmış demek. Bir daha eklerim artık.hangi tohumları aldınız ben kabak la biber aldım kabak evde dikilmezmiş bahçe lazımmış boşa gitti
Vallahi bebek olan yarabandından alabildim. Evde takarız dışarda takarsak ne derlerAlabildiysen tebrikler Kupondan çok ürünü almak uğraştırıyor.
Aman millet ne diyecek diye takmayacaksan ne anlamı kalıyor. Birileri ne diyecek diye yaşamayın. (Her şey için demiyorum tabi.)Vallahi bebek olan yarabandından alabildim. Evde takarız dışarda takarsak ne derler