Neler Yeni

N11 Güvenli Mi ?

Almalımıyım ?

• NP

Oylar: 10 76.9%
  • Güvenemem

Oylar: 3 23.1%

• Oy kullanan toplam üye
    13
  • Anket kapatıldı .

osrnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman Hatır
Arkadaşlar İlk Defa İnternetten Alışveriş Yapmak Zorunda Kalıyorum Bu Biraz Absürt Gelebilir Laptobuma Ram Almam Gerek (Elden Alsam Daha İyi Olabilirdi Fakat Bulamadım) . Bunu Buldum Fakat Dediğim Gibi Güvenebilir Miyim Bilmiyorum Lütfen Bi El Atın ...

Emirss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Sevinç
Arkadaşlar İlk Defa İnternetten Alışveriş Yapmak Zorunda Kalıyorum Bu Biraz Absürt Gelebilir Laptobuma Ram Almam Gerek (Elden Alsam Daha İyi Olabilirdi Fakat Bulamadım) . Bunu Buldum Fakat Dediğim Gibi Güvenebilir Miyim Bilmiyorum Lütfen Bi El Atın ...

4 Kere alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
çokça alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım. Alacağın firmaları ufak bi inceleme yapman yeterli.

Buradan telefon aldım, güvenilir
Artık bu konulardan bıktık, forumun eski konularına bakmanı tavsiye ederim her gün N11 güvenli mi diye soru geliyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Mağaza puanı iyi alınır. Zaten ürünü aldığınız da elinize ulaşana kadar parayı satıcıya vermiyorsunuz para N11 in havuzunda duruyor ve ürün elinize gelip sıkıntısız çalışır ise "alışverişi tamamla" diyip parayı satıcıya aktarıyorsunuz.

osrnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman Hatır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan telefon aldım, güvenilir
Artık bu konulardan bıktık, forumun eski konularına bakmanı tavsiye ederim her gün N11 güvenli mi diye soru geliyor
Pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağaza puanı iyi alınır. Zaten ürünü aldığınız da elinize ulaşana kadar parayı satıcıya vermiyorsunuz para N11 in havuzunda duruyor ve ürün elinize gelip sıkıntısız çalışır ise "alışverişi tamamla" diyip parayı satıcıya aktarıyorsunuz.
Saol İnşallah Düşündüğün Gibi Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

çokça alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım. Alacağın firmaları ufak bi inceleme yapman yeterli.
Tamamdır Reis Saol

Top Bottom