Neler Yeni

n11 iade süreci yardım

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Yurtiçi kargo adresinin onlara ait olup olmadığını sorun. Eğer onlara aitse neden kabul etmiyormuş? Bu soruları yöneltin.
(yurtiçi kargoya yönlendirdi alışverişi onaylamama gerek yok iade etme kısmından talep oluşturdum yurt içi kargo ile iade edeceğim yazıyordu) dedim onlarda böyle dönüş yaptı: (ücretsiz gönderi kodu ile yapmış oldğunuz gönderiler teslim alınmaktadır.ürün tarafımıza ulşatıktan sonra ilgili ekip incelemeleri doğrultusunda talebiniz üzarinden gönüş yapılacaktır demişler.)

-Yec

80+ Bronze
(yurtiçi kargoya yönlendirdi alışverişi onaylamama gerek yok iade etme kısmından talep oluşturdum yurt içi kargo ile iade edeceğim yazıyordu) dedim onlarda böyle dönüş yaptı: (ücretsiz gönderi kodu ile yapmış oldğunuz gönderiler teslim alınmaktadır.ürün tarafımıza ulşatıktan sonra ilgili ekip incelemeleri doğrultusunda talebiniz üzarinden gönüş yapılacaktır demişler.)
Yurtiçi kargoya verseniz de bize teslim gelecek sorun yok demişler bir nevi. Yurtiçi kargoya verin kafanız rahat olsun.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Yurtiçi kargoya verseniz de bize teslim gelecek sorun yok demişler bir nevi. Yurtiçi kargoya verin kafanız rahat olsun.
tamamdır o zaman çok teşekkür ederim tekrardan saat 13 de gidip vereceğim biraz uzak ama gidip vereceğim kargoya verdiğim zaman buraya yazarım.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
  • Beğen

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
herkese merhabalar ben hdd aldım n11 den fakat çalışmadı n11 den de iaade sürecini başlattığım da direkt bana bir kod verdi bu kodu yurt içi kargo çalışanlarına vermemmi gerekiyor iade edeceğim diyerek ve bir şey daha soracağım gelen kargo paketinin içine mi koyayım bir de ana kutusunu demiyorum gelen yurtiçi paketinin içine mi yardfımcı olabilirseniz sevinirim :D
n11 den çok ürrün alıp iade ettim 1.si gelen yürtiçi kargo poşetine koymana gerek yok 2.si iade ediceni söleyip kodu vermen yeterrrli kalan işlemleri onlar yapar

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
n11 den çok ürrün alıp iade ettim 1.si gelen yürtiçi kargo poşetine koymana gerek yok 2.si iade ediceni söleyip kodu vermen yeterrrli kalan işlemleri onlar yapar
bitti ki verdim bile

• Beğen
Top Bottom