Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Haklarını mu kullanıyorsun ? Bu forumda insanlara atarlı cevap vermek gibi bir hakkın mı var ? Yada çemkirmek gibi ? İnsanlar sana ne olabileceğini söylüyorlar diye böyle bir şey mi yazıyorsun ?
tamam kanak sen şimdi neden olayı çeviriyorsun sana mı düştü milletle nasıl konusacağım allah allah millette firmanın avukatlığını yapıyor onlara mı düştü o zamnan avukatlık yapmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler salsanıza bildiğini okusun
tamam kanka kapak yapacam size kazanınca ddavayı bakam o zaman ne diceksiniz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,168
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ürünleri alırken veya ürünün iptali istediğinde orada sözleşmede KOSKOCA yazıyor. Sözleşmede yazan şeyi nasıl kafana göre değiştirebiliyorsun ? :D
Ben değiltirmiyorum o sözleşmeler kanunlara ve yasalara göre değil kendi çıkarlarına göre düzenleniyor bu sözleşmeler de kanunda ve yasalarda karşılığı olmayan maddeler konulup müşteriyi ****** yerine koyup satıcıya Koruma politikasıdır. Orada koca koca yazarak sizin gibi saf tüketicileri kandırmaya çalışıyorlar gayet de güzel başarıyorlar. Örneğin kulaklık hijyen ürünüdür ya da paketi açılmıştır vs gibi durumlar.

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ercan AKCAN
Senin bir ürünü tekrar paketleyip sıfır diye satma hakkın yok asıl.
Merakımdan soruyorum ne yapacak satıcı ? Çöpe mi atacak yoksa, 2. el ama sıfır parası istiyorum mu diyecek ?
Ve bu 14 gün koşulsuz olayını kaldırıyorlar. Bir çok insanın suistimal etmesi sebebi ile.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
O çok savunduğunuz firma Fay Tekonoji yalnız. Hani geçen Cougar PSU'yu çok ucuzdan alan arkadaşlara araç içi şarj aleti gönderen firma. N11'de defalarca kez müşterileri mağdur etmiş firma. Burda bir arkadaşın iadesine bu kadar yorun yapmak yerine firmayı tanıyın önce. Arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum. THH kararı zaten belli. Bedel iadesini içeren sözleşmeden dönme

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Merakımdan soruyorum ne yapacak satıcı ? Çöpe mi atacak yoksa, 2. el ama sıfır parası istiyorum mu diyecek ?
Ve bu 14 gün koşulsuz olayını kaldırıyorlar. Bir çok insanın suistimal etmesi sebebi ile.
dtamam şuan kaldırmadılar zaten kanuınu ve fgi,rma zaten bana bnozuk gönderiyor mağdur benim firma depil ki bana ne ne yapıyorsa yapsın fgirma bize mi düştü onun olayı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,168
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İster çöpe atar, ister birine hediye eder, ister ikinci el satar kendi bileceği iş.
Benim bu dediklerimden satıcılar zararlı çıksın mı anladın? tabii ki de böyle bir şey ne ima ettim ne de söyledim, iki tarafında, satıcı ve müşterinin hakkını savunuyorum ben.
Elbette çakal satıcılar old. Gibi müşteriler daha doğrusu müşteri denmez onlara çakallar var. Onun konusu açılınca da orada satıcıya savunurum.

The Semih

80+ Gold
Kardeşim belli ki yaşın küçük, paramı istiyorum diyerek hiçbirşey elde edemezsin kurallar var , sen o kulaklığı iade edemezsin çünkü satıcı onu rafta tutmayacak başkasına satacak alsa bile ve bu kandırmaya ve hijyene giriyor mantıklı düşün biraz , bunları araştırmadan kulaklık almışşın , tavsiyemde şu N11 sokakda gördüğün dükkanların mekanı bu tarz yerlerden alışveriş yapmayın tabi aralarında sağlam olanlarıda vardır ,ürünü satın almadan önce satıcı kısmına özellikle bak yetkili satıcı değilse alma ürünü.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Kardeşim belli ki yaşın küçük, paramı istiyorum diyerek hiçbirşey elde edemezsin kurallar var , sen o kulaklığı iade edemezsin çünkü satıcı onu rafta tutmayacak başkasına satacak alsa bile ve bu kandırmaya ve hijyene giriyor mantıklı düşün biraz , bunları araştırmadan kulaklık almışşın , tavsiyemde şu N11 sokakda gördüğün dükkanların mekanı bu tarz yerlerden alışveriş yapmayın tabi aralarında sağlam olanlarıda vardır ,ürünü satın almadan önce satıcı kısmına özellikle bak yetkili satıcı değilse alma ürünü.
kanka koşulsuz şartsız iade hakkım var kanunlara göre ne anlatıyorsun sen

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
THH başvur

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,168
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Bu Kulaklık hijyen ürünlerine girmiyor. Sen çocuğa araştır diyorsun da biraz keşke kendinde araştırıp, bilgi edinip konuşsan.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284