Turabi
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,169
- İsim
- Turabi Çelik
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilk öyle dedim usb yerinde çizik bulmuşlar iade etmiyolarmış bende zaten onun için göndermedim ürün arızalı dedim bunlarda biz bişey yapamayız servise gönderin diye tutturdular okul için aldım derslerde baya bi sıkıntı yaşıyodum aldığıma pişman oldum yani şimdi gelicek servise göndericem servis iade için inceleyecek iadeyi verecek mi o da belli değil bunlar olana kadar zaten kaç gün geçer aradan ama bu ilk ve sondu hocam her zaman hepsiburada ve amazondan alırdım uygun diye aldım birdaha n11 e bile girmem.ufak satıcıların hepsinde bu sorun var.
geçmiş olsun.
çünkü sadece satıcılar, belli bir fiyata distrübütör sayfasından al, n11 vb. ilgili panellere yükle sat,
bozuk gelirse servise gönder, çünkü distrübütör vb. ile muhattap olacak doğru düzgün çalışanları ve kurumsallıkları yok.
n11'de garajonline satıcısı var bildiğiniz gamegaraj yani, sorgusuz sualsiz iade alıyorlar.
ve yine not düşeyim, bir ürün size geldi, kırık dökük tutanak tutmak gerekmiyorsa,
beğenmedim deyip gönderin, ölü piksel var, kılcal çizik var, bozuk şu bu vb. demeyin, bu sizin sorununuz değil ''beğenmedim'' deyin ve gönderin.
internet alışverişinin tek artısı bu zaten, bozuk dediğiniz anda ufak satıcıların hepsinde ürün sizde patlar.