N11 TELEFON ALINIR MI?

aroarable

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Samsung Galaxy S24 FE 256GB
telefon almayı düşünüyorum. Biraz fiyatı yüksek olduğu için taksitle alacağım ama her site taksit yapmıyor. N11, İş Bankası’na 3 aylık alışveriş kredisi ile taksit vermiş. Bu linkteki satıcıdan almayı düşünüyorum.
Sizce N11’den telefon alınır mı?
Ya da bu satıcıdan herhangi bir sorun çıktığında iletişim kolay mıdır, zorlanır mıyım?
Faturada ya da telefonda bir sorun olur mu, sorunlu ürün gönderirler mi?
Güzel bir şey almak istiyorum, artık uğraşmak istemiyorum. Hep ikinci ellerde uğraştım telefonlarla, biraz rahat etmek istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Link yok

kusura bakma unutmuşum
Muhtemelen bir sıkıntı çıkmaz ama fiyat biraz yüksek. S24 FE modeli sık sık indirime giriyor. 1 hafta beklesen bu telefon kesin 24.500 - 24.000 tl civarlarına düşecek.

Satıcı da önemli. Satıcı olarak N11, Hepsiburada, Trendyol, Mediamarkt, Teknosa gibi satıcilardan almaya çalış.

Telefonun fiyatını buradan takip edebilirsin

Muhtemelen bir sıkıntı çıkmaz ama fiyat biraz yüksek. S24 FE modeli sık sık indirime giriyor. 1 hafta beklesen bu telefon kesin 24.500 - 24.000 tl civarlarına düşecek.

Satıcı da önemli. Satıcı olarak N11, Hepsiburada, Trendyol, Mediamarkt, Teknosa gibi satıcilardan almaya çalış.

Telefonun fiyatını buradan takip edebilirsin
karne gününü bekliyorum belki o gün bir indirime girer

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Samsung Galaxy S24 FE 256GB
telefon almayı düşünüyorum. Biraz fiyatı yüksek olduğu için taksitle alacağım ama her site taksit yapmıyor. N11, İş Bankası’na 3 aylık alışveriş kredisi ile taksit vermiş. Bu linkteki satıcıdan almayı düşünüyorum.
Sizce N11’den telefon alınır mı?
Ya da bu satıcıdan herhangi bir sorun çıktığında iletişim kolay mıdır, zorlanır mıyım?
Faturada ya da telefonda bir sorun olur mu, sorunlu ürün gönderirler mi?
Güzel bir şey almak istiyorum, artık uğraşmak istemiyorum. Hep ikinci ellerde uğraştım telefonlarla, biraz rahat etmek istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
ben n11 satıcısından s24fe 256gb aldım 2 ay önce 0 sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,055
Üyeler
183,210
Son üye
FakeKermitLOL
Geri