- Reaksiyon skoru
- 105
arkadaşlar krampon alcam ama replika gelirse diye korkuyorum bi tık geri iade ederim diye düşünüyorum ama ne yapacağamı bilemedim yardım edebilirmisiniz
https://www.n11.com/urun/adidas-mar...erkek-kramponfy1119-38806997?magaza=nehirspor hocam hoşuma gitti alcam ama replika korkusulink atarsanız bizde bakalım hocam
bence 5 k ya mağazadan veya güvenilir sitelerden alabilirsinizhttps://www.n11.com/urun/adidas-mar...erkek-kramponfy1119-38806997?magaza=nehirspor hocam hoşuma gitti alcam ama replika korkusu
hocam adidasta şu an predetor accuary modeleri var zaten ordada stoklar bitmiş alabileceğim bir yer yok şu an ya burdan alıcam yada başka bi çözüm aklıma gelmedibence 5 k ya mağazadan veya güvenilir sitelerden alabilirsiniz
n11 güvensiz bir yer mi hocam yani demek istediğinizbence 5 k ya mağazadan veya güvenilir sitelerden alabilirsiniz
bilemedim hangisi aklınıza yatıyosa onu alınhocam adidasta şu an predetor accuary modeleri var zaten ordada stoklar bitmiş alabileceğim bir yer yok şu an ya burdan alıcam yada başka bi çözüm aklıma gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
n11 güvensiz bir yer mi hocam yani demek istediğiniz
hayır güvensiz bir yer değil satıcı bakımından söyledim yoksa baya bi alışverişim olduhocam adidasta şu an predetor accuary modeleri var zaten ordada stoklar bitmiş alabileceğim bir yer yok şu an ya burdan alıcam yada başka bi çözüm aklıma gelmedi
n11 güvensiz bir yer mi hocam yani demek istediğiniz
hocam replika geldiğini nasıl anlayabilirim replika gelirse iade ederimbilemedim hangisi aklınıza yatıyosa onu alın
öyle mi diyorsunuz hocam ne yapmamı önerirsinizHocam bu paralar ile n11 den alışveriş yapmazdım
baya bir etken var ama hayatında prof krampon kullandıysan anlarsın kalitesindenhocam replika geldiğini nasıl anlayabilirim replika gelirse iade ederim
öyle mi diyorsunuz hocam ne yapmamı önerirsiniz
yok hocam nike kramponum vardı mercurial ama prof deildibaya bir etken var ama hayatında prof krampon kullandıysan anlarsın kalitesinden
hocam adidasın sitesindede bir şey yok nerden alabilirimsatıcıya güvenemedim bir sorun çıkarsa n11 müşterinin arkasında çok durmuyor onun için önermiyorum
Ben de krampon bakıyorum şuanda yarıpro bazen boyner de indirim oluyor onu kovalayabilirsin. Barçın ve Korayspor sitesine bakabilirsin. Güvenilir orijinal ürün satıyorlarhocam replika geldiğini nasıl anlayabilirim replika gelirse iade ederim
öyle mi diyorsunuz hocam ne yapmamı önerirsiniz
barçın koraysporu bilmiyorum hocam bir bakayim dönüş yaparımN11 den bir ürün aldım mesela cuma günü teslim edildi. İade talep ettim iade talebim reddedildi sebebi ise ürünün bana teslim olmasıymış. Allahtan ürünün kusurunu hallettim de iade ile ekstra uğraşmak durumunda kalmadım.
Ben de krampon bakıyorum şuanda yarıpro bazen boyner de indirim oluyor onu kovalayabilirsin. Barçın ve Korayspor sitesine bakabilirsin. Güvenilir orijinal ürün satıyorlar
hocam değişim sıkıntıları şikayetleri çok fazlaN11 den bir ürün aldım mesela cuma günü teslim edildi. İade talep ettim iade talebim reddedildi sebebi ise ürünün bana teslim olmasıymış. Allahtan ürünün kusurunu hallettim de iade ile ekstra uğraşmak durumunda kalmadım.
Ben de krampon bakıyorum şuanda yarıpro bazen boyner de indirim oluyor onu kovalayabilirsin. Barçın ve Korayspor sitesine bakabilirsin. Güvenilir orijinal ürün satıyorlar