Oled Televizyon Alınır mı?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,153
TV almayı düşünüyorum büyük ihtimalle 65 inç olacak, almışken de alt model olmasın dedim MiniLed falan baktım fiyat 60K lara çıktı, durum öyle olunca da acaba 80K verip Oled olanlardan mı alsam diye kafam karıştı ama havalar sıcak Oledde yanma olur mu uzun yıllar gider mi ve güneş vurunca falan parlaklık berbat mı olur bilemedim siz be dersiniz? Veya ikisine de girmeden 40K ya klasik düz Qled mi alayım?

Aklınızda şu güzel dediğiniz modeller varsa onları da atabilirsiniz.

tcl 65c6k bende kullanıyorum memnunum

Samsung 65s90f alabilirsin. 90k civarına bulunabiliyor. Oled tercih edebilirsin. Piyasadaki en iyi modellerden biri.
Kendim şahsi olarak 65s95f kullanıyorum ve çok memnunum fakat bütçenizi aşabilir. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.
s90f parlak qd oled panele sahipken s95f mat qd oled ekrana sahip.

Samsung 65s90f alabilirsin. 90k civarına bulunabiliyor. Oled tercih edebilirsin. Piyasadaki en iyi modellerden biri.
Kendim şahsi olarak 65s95f kullanıyorum ve çok memnunum fakat bütçenizi aşabilir. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.
s90f parlak qd oled panele sahipken s95f mat qd oled ekrana sahip.
S85F nasıldır peki onu da 80K ya buldum. Bir de Oledde yanma olayları ve düşük parlaklık sorunu korkutuyor biraz onlar ne durumda? İlla 10 yıl gitmese de olur ama 5 yıldan aşağı da bozulmasın isterim.

S85f giriş seviyesi
S90f orta üst düzey
S95f üst düzey.

S85f parasının biraz üzerine ekleyerek s90f almak çok çok daha mantıklı. Bariz fark açılıyor ikisi arasında. Mediamarkt ve vatan bilgisayarda mağaza gidersen pazarlıkla yoksa mobil uygulamada gece indirimlerinde 90k civarına bulunuyor s90f.

Yanma konusunu dert etme. Artık eskisi gibi değil ayrıca 5 yıla kim öle kim kala. Hayat fani bir kez alıp tadını çıkarmak varken tabi bütçeniz müsade ederse.

Herhangi bir qled veya miniled tv ne kadar iyi olursa olsun en kötü oledi onların yerine tercih ederim.

Kolay gelsin.

S85F nasıldır peki onu da 80K ya buldum. Bir de Oledde yanma olayları ve düşük parlaklık sorunu korkutuyor biraz onlar ne durumda? İlla 10 yıl gitmese de olur ama 5 yıldan aşağı da bozulmasın isterim.
Bence ömrü gayet iyi. Rtıngs testine göre edge lit tv den daha fazla ömrü var. En çok dayanan ekranlardan oled. Yanık mevzusu olsa bile kısa-orta vadede sorun çıkarmıyor.

Ek olarak eklemek gerekirse samsung tvlerde 10000 tl civarı swallet kampanyası vardı. Devam ediyor olabilir. Yakıt market gibi yerlerde geçiyor

S85f giriş seviyesi
S90f orta üst düzey
S95f üst düzey.

S85f parasının biraz üzerine ekleyerek s90f almak çok çok daha mantıklı. Bariz fark açılıyor ikisi arasında. Mediamarkt ve vatan bilgisayarda mağaza gidersen pazarlıkla yoksa mobil uygulamada gece indirimlerinde 90k civarına bulunuyor s90f.

Yanma konusunu dert etme. Artık eskisi gibi değil ayrıca 5 yıla kim öle kim kala. Hayat fani bir kez alıp tadını çıkarmak varken tabi bütçeniz müsade ederse.

Herhangi bir qled veya miniled tv ne kadar iyi olursa olsun en kötü oledi onların yerine tercih ederim.

Kolay gelsin.
Bu nasıl cihaz? Vatanda falan bunu da 70K ya görmüştüm.

Bir de aralarında ne fark var bunların tam anlamadım. Hz değeri artıyor ama en ucuzu bile 120Hz zaten o da yeter.

Attığınız model Lgnin giriş seviyesindeki modeli. Samsungda s85f ye denk geliyor. 72000 tl çok pahalı.

S90f arasında çok ciddi fark var ve fiyat farkı da 15 20 bin tl (swallet kampanyasını sayarsak daha da az)

Attığınız model Lgnin giriş seviyesindeki modeli. Samsungda s85f ye denk geliyor. 72000 tl çok pahalı.

S90f arasında çok ciddi fark var ve fiyat farkı da 15 20 bin tl (swallet kampanyasını sayarsak daha da az)
Farkı nedir onu çözemedim. Mesela S85 yerine S90 almak neleri değiştiriyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,730
Üyeler
195,439
Son üye
Rahqaan
Geri