Nagehan Alçı verse ne yaparsınız? Erkekler içeri!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Nagehan kim? Alçıyı nasıl yapcağınızı bilmiyor musunuz?

Konuyu açan arkadaşa ve bunu komik bulanlara soruyorum aynısını birisi anneniz için dese ne düşünürsünüz? Zihniyetinden iğreniyor olabilirsiniz, bu kişinin birilerinin kuklası olduğunu birilerine peşkeş çektiğini biliyor olabilirsiniz. Bundan dolayı o kişiyi sevmezsiniz olur biter. Namussuzca davranmaya lüzum yok. Bahsettiğiniz kişinin de çocukları var.

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
Bu Adam Neden Banlanmıyor Mesela 15 Sattir Aşşağıdaki Adam Uyarı Yiyor Bu Adam Yemiyor Bu Adamın Açtığı Konu Çok Mu Normal @Mehmet Yılmaz

Hocam aktiflik yok zaten forumda modlar da eskisi gibi aktif değiller doğal olarak eski hype yok normaldir.
Sence Şöyle Bir Konunun 15 Saattir Kapanmaması Normal bir şey Mi ? Hiç Mi Bakmıyor Raporlara Yada Konulara 2 Dk ?

Sence Şöyle Bir Konunun 15 Saattir Kapanmaması Normal bir şey Mi ? Hiç Mi Bakmıyor Raporlara Yada Konulara 2 Dk ?
Hocam aktiflik yok aktiflik eski hype olmadığı içinde modlar forumun üstüne eskisi gibi düşmüyorlar bakmıyorlar demekki.
Sende 2022 de katılmışsın mesela 3 sene olacak ilk katıldığın zamanları hatırla ben hatırlıyorum 1 saate banlıyorlardı.
Çünkü hype çoktu ona göre hareket ediliyordu şimdi kimse girmiyor adam akıllı.

Hocam aktiflik yok aktiflik eski hype olmadığı içinde modlar forumun üstüne eskisi gibi düşmüyorlar bakmıyorlar demekki.
Sende 2022 de katılmışsın mesela 3 sene olacak ilk katıldığın zamanları hatırla ben hatırlıyorum 1 saate banlıyorlardı.
Çünkü hype çoktu ona göre hareket ediliyordu şimdi kimse girmiyor adam akıllı.
hAKLISIN

Hocam aktiflik yok zaten forumda modlar da eskisi gibi aktif değiller doğal olarak eski hype yok normaldir.

Aktiflik yoksa reklam yapacak, videoları çoğaltacak, benim gibi işsizleri buraya dikecek, konu onayı gelecek. Bak bakalım o zaman neler oluyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,975
Üyeler
184,087
Son üye
zekyy
Geri