Evet, söylediğine göre sanal olarak bir hayat kurmuşsun sonradan gerçek hayata taşıdıysan da ben oradan muhtemelen müneccime benzemiyorumdur bunu bilemem ki gram umurumda da değil, seni söylediklerimden hangisi rahatsız etti kardeşim bilemiyorum lakin yine umurumda değilOrtak arkadaş tanıştırınca sanal hayat mı kurulmuş oluyor bunu soruyorum kardeşim benim.
Ne demeye çalışıyorsun yine anlamıyorum ve bu yine benim problemim değilEeee ozaman müneccin değilsen bilmiyorsan neden yorum yapıyorsun sanal hayat kurmuş diye sanalika mı bu.
Burada senin yaptığın şeyi söyleyince mi battı bilmiyorum bak cidden ama sanal dünyadan bir şeyler edinmişsin ve bunun kötü ya da yanlış olduğunu da söylemedim ki hâlâ anlaman için açıklama yapıyorum ve sen de bunu okuyorsun, sonuna kadar da okuyorsun ama anlamaya da çalış.real deki dostlarım bi b.... yaramazken oyunda tanıştıgım cok delikanlı dostlarım oldu.
Ki Şuanki sevgilim discord ortak arkadaşlar tanıştırdı 4.ayımız
HaydaaaaaaHayat arkadaşı ????
Valorant atarak buldum ben![]()
discord kullananın kız mı varmışDiscord kullanan kızdan hayır gelmez agalar tehlikeli işler..
Forumlardan bulursun discorddaki arkadaşlarımın %80 i forumdanForumlardan bulamassın saten atıyorum aksam cs girersin takımda biri denk gelir muhabbet iniz infolarınız kafay yapınız uyusur saten hadi hacı 1 el daha atalım derseniz saten ekler muhabbet edersiniz maç sonuda hacı gördünmü adamı short esnaf sümüğü gibi yapıstırdım sende b yi iyi tutuyormussun muhabbetine kadar giderseniz 8aya kalmaz nişan bile takarsınızdgfndjfgndfjkgd
Genelleme yapmak yanlış olur. Kız arkadaşım ile pubg oynuyorum dc kullanıyor.Discord kullanan kızdan hayır gelmez agalar tehlikeli işler..