Nasıl Arkadaş Bulabilirim

Hocam kusura bakmayın ama arayarak bulursanız sonrasında çok ararsınız. Bence Discorddan ordan burdan bulmaya çalışmak yerine normal takılmaya çalışın olucaksa olur zaten. Normal takılın olursa olur.

Hocam kusura bakmayın ama arayarak bulursanız sonrasında çok ararsınız. Bence Discorddan ordan burdan bulmaya çalışmak yerine normal takılmaya çalışın olucaksa olur zaten. Normal takılın olursa olur.
Diyorum ya etrafımdakiler -mahallemdekiler falan- kafa dengim değil
Post automatically merged:

hayatı boyunca internetten arkadaşlık etmez diye düşünüyorum.
Zaten bende dost arıyorum -dost dediğin zaten hayat arkadaşı denebilir-

Diyorum ya etrafımdakiler -mahallemdekiler falan- kafa dengim değil
Post automatically merged:

Zaten bende dost arıyorum -dost dediğin zaten hayat arkadaşı denebilir-
Hocam inanın bana hayat arkadaşı çok farklı bir şey, bir erkeğe hayat arkadaşı olalım mı dersen çok kötü şeyler yaşanabilir. :D

onu bunu bilmem ama cs den bulunmaz girenler arkadaşlarıyla giriyo sen takımı taşısanda aralarına almıyorlar. Arkdaşlarımla aramı bozmadan önce nova 1 dim sonra aramız bozuldu tek girmeye başladım çift keleşim hala tek giriyorum :(

Usta discorddan filan bi şey olmaz sakın kanma o sözlere. Okul arkadaşlarınla takıl olmadı kafelere git tabii dikkat et hastalık kapma.

DC hazretleri imdadınaza yetişir.

Ya kız erkek fark etmez -tabi erkek olsa daha mantıklı- tek istediğim vakit geçireceğim terbiyeli, ahlaklı güvenilir, beni asla satmayacak, sırrımı falan paylaşacağım ark dost

Oyun'da kızları nasıl denk getiriyonuz aga :D
Ben giriyom 9 yaşındaki veletler kız sesi çıkarmaya çalışıyor :oops:

Ben robloxdan buldum şuan 6 senedir arkadaşız (o zamanlar sistem çöp tabii :cool: )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,198
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri