Ha o şekil, ben de farklı bir şey sandım. Genelde DC'den bulunuyor ama kimse hayatı boyunca internetten arkadaşlık etmez diye düşünüyorum.Hayat boyu
Diyorum ya etrafımdakiler -mahallemdekiler falan- kafa dengim değilHocam kusura bakmayın ama arayarak bulursanız sonrasında çok ararsınız. Bence Discorddan ordan burdan bulmaya çalışmak yerine normal takılmaya çalışın olucaksa olur zaten. Normal takılın olursa olur.
Zaten bende dost arıyorum -dost dediğin zaten hayat arkadaşı denebilir-hayatı boyunca internetten arkadaşlık etmez diye düşünüyorum.
Hocam inanın bana hayat arkadaşı çok farklı bir şey, bir erkeğe hayat arkadaşı olalım mı dersen çok kötü şeyler yaşanabilir.Diyorum ya etrafımdakiler -mahallemdekiler falan- kafa dengim değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten bende dost arıyorum -dost dediğin zaten hayat arkadaşı denebilir-
Yani dost diyelim kafa karışmasınHocam inanın bana hayat arkadaşı çok farklı bir şey, bir erkeğe hayat arkadaşı olalım mı dersen çok kötü şeyler yaşanabilir.
Hastalıktan kasıt nedir üstadUsta discorddan filan bi şey olmaz sakın kanma o sözlere. Okul arkadaşlarınla takıl olmadı kafelere git tabii dikkat et hastalık kapma.
Hayat arkadaşı ????
Valorant atarak buldum ben