Nasıl Arkadaş Bulabilirim

NOT: Çok sıkılıyorum ve yalnızım

Selam arkadaşlar. Ben tek gene olduğum için sıkılıyorum en hızlı dost, hayat arkadaşı nasıl bulabilirim? -yakınımda, mahallem de, falan kafa dengi biri yok-
nasıl bir arkadaş ona göre site atıyım :D
Post automatically merged:

Hortlatmışsın :(
şimdide sen üste attın konuyu :D ben geldim

Benim arkadaşım çok garip
Sevgilim sayesinde tanıştık oda benim sewimle sewmiş sonra kız ikimizide reddetti ama hala uğraşmaya çalışıyo arkadaşım.
bu nasıl bir şeymiş arkadaş olaya gel :D

Bu konu ile insanlar çok iyi sohbet edebilirdi tarihin tozlu sayfalarına gömülmemesi gereken bir konuydu🥺
güzel olaylar dönüyormuş içer'de aslında

NOT: Çok sıkılıyorum ve yalnızım

Selam arkadaşlar. Ben tek gene olduğum için sıkılıyorum en hızlı dost, hayat arkadaşı nasıl bulabilirim? -yakınımda, mahallem de, falan kafa dengi biri yok-
Bende öyleyim ilgilendiğin konuları biryerlerde paylaş birisi gelip söyler heralde arkadaş olmak ister. Banada söyleyeblirsin arkadaş olabiliriz istersen o.O2

Bende öyleyim ilgilendiğin konuları biryerlerde paylaş birisi gelip söyler heralde arkadaş olmak ister. Banada söyleyeblirsin arkadaş olabiliriz istersen o.O2
Ben Minecraft ve CR (Craftrise) oynuyorum -sistem kötü ondan, yoksa başka oyunlarda oynamak isterim misal CS:GO, Valorant, Fornite...-

HORTT

bende de aynı sorun 4 5 aydır var artık arkadaşım kalmadı resmen bildirim falan yok mesela dün 17 günlük karantina bitti hiçbir şey yapmadım öyle evde oturdum , ailemde 4 5 aydır şikayetçi dışarı çıkmadığımı söylüyor para alıp internet kafeye gidiyorum sosyalleştiğimi sanıyorlar .
bilmiyorum ne denir bir şey diyemeyecek hiç yorum veya tavsiye yapmasın ayrıca dc gir falan onları da istemiyorum bilgisayarım kötü lol oynuyorum zaten sanal arkadaşlar var o da bir yere kadar ...
konu açmak istemedim

Hacı bu sana kalmış fakat hayat arkadaşı falan sanaldan yapılacak iş değil. Kim ne derse desin en kaliteli arkadaşlar cs 1.6'dan çıkar ben söyleyeyim.

Dostum real deki dostlarım bi b.... yaramazken oyunda tanıştıgım cok delikanlı dostlarım oldu.
Ki Şuanki sevgilim discord ortak arkadaşlar tanıştırdı 4.ayımız :)
Discord kızıyla olmaz.

İnsanlar sosyal medyadan falan sev bulmuştu sonra sizden 3 yaş büyük erkek çıkmasın dikkat edin :oops:

Arkadaş Olarak mı Yoksa Sevgili olarak mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,390
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri