Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
HortlatmışsınKonuyu okudum ben kaçıyorum burası hiç tekin mekan değil![]()
HortlatmışsınKonuyu okudum ben kaçıyorum burası hiç tekin mekan değil![]()
nasıl bir arkadaş ona göre site atıyımNOT: Çok sıkılıyorum ve yalnızım
Selam arkadaşlar. Ben tek gene olduğum için sıkılıyorum en hızlı dost, hayat arkadaşı nasıl bulabilirim? -yakınımda, mahallem de, falan kafa dengi biri yok-
şimdide sen üste attın konuyuHortlatmışsın![]()
Bu konu ile insanlar çok iyi sohbet edebilirdi tarihin tozlu sayfalarına gömülmemesi gereken bir konuyduHortlatmışsın![]()
bu nasıl bir şeymiş arkadaş olaya gelBenim arkadaşım çok garip
Sevgilim sayesinde tanıştık oda benim sewimle sewmiş sonra kız ikimizide reddetti ama hala uğraşmaya çalışıyo arkadaşım.
güzel olaylar dönüyormuş içer'de aslındaBu konu ile insanlar çok iyi sohbet edebilirdi tarihin tozlu sayfalarına gömülmemesi gereken bir konuydu![]()
Minecraft ve Serverlarda sıkı vakit geçireceğim, kötü alışkanlıkları olmayan, sohbeti bol bir arkadaşnasıl bir arkadaş ona göre site atıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hmm o zaman yardım edebileceğimi sanmıyorumMinecraft ve Serverlarda sıkı vakit geçireceğim, kötü alışkanlıkları olmayan, sohbeti bol bir arkadaş
Bende öyleyim ilgilendiğin konuları biryerlerde paylaş birisi gelip söyler heralde arkadaş olmak ister. Banada söyleyeblirsin arkadaş olabiliriz istersenNOT: Çok sıkılıyorum ve yalnızım
Selam arkadaşlar. Ben tek gene olduğum için sıkılıyorum en hızlı dost, hayat arkadaşı nasıl bulabilirim? -yakınımda, mahallem de, falan kafa dengi biri yok-
Ben Minecraft ve CR (Craftrise) oynuyorum -sistem kötü ondan, yoksa başka oyunlarda oynamak isterim misal CS:GO, Valorant, Fornite...-Bende öyleyim ilgilendiğin konuları biryerlerde paylaş birisi gelip söyler heralde arkadaş olmak ister. Banada söyleyeblirsin arkadaş olabiliriz istersen![]()
Çocuk Kürt ırkçılığı yaptığından yol verdi çocuğa geçenlerdeHayat arkadaşı ????
Valorant atarak buldum ben![]()
Discord kızıyla olmaz.Dostum real deki dostlarım bi b.... yaramazken oyunda tanıştıgım cok delikanlı dostlarım oldu.
Ki Şuanki sevgilim discord ortak arkadaşlar tanıştırdı 4.ayımız![]()