Neler Yeni

Nasıl Bir Bilgisayar Almalıyın

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
sana ne
Bütçe
11000
Arkadaşlar benim bütçem az ve bu bütçede öncelikle konsol mu yoksa bilgisayar mı almalıyım konsol alsam bu paraya Xbox series s geliyor ve çok da iyi bir konsol değil bilgisayar alsam muhtemelen ikinci el almam gerekecek yani tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer
Arkadaşlar benim bütçem az ve bu bütçede öncelikle konsol mu yoksa bilgisayar mı almalıyım konsol alsam bu paraya Xbox series s geliyor ve çok da iyi bir konsol değil bilgisayar alsam muhtemelen ikinci el almam gerekecek yani tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var
Konsol alcaksan oyunlar içinde çok paraya ihtiyacın olacak

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer
Aslında Xbox series s için game pass alırsam bana çokda yük olmaz sence Xbox series s iyi mi
Benim tercihim kesinlikle pc istersen ilk başta orta durumlu bi pc al sonra yetersiz gelirse istediğin gibi yükseltmekte serbestsin konsolda çok sınırlısın sadece oyun başka hiçbirşey yapılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
bunicktamyirmiharfli
Zaten xbox ve oyunlara vereceğin parayla 4060 kasa alınır dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,126
Üyeler
168,240
Son üye
witness1
Top Bottom