Hüseyin TURAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Merhaba evimde altyapı olmadığı için telefonumun internetiyle oyun oynuyorum. Ucuz bir usb wifi adaptörü aldım fakat pingim jitterim ve paket kaybım çok fazla, oyun oynayamıyorum. Bende kablo ile paylaşmaya karar verdim. Telefonum samsung a35g type c girişli bir telefon bende type c to type a bir kablo alırsam işimi göreceğimi zannediyorum özellikle usb 3.0 olursa hem pingim içinde daha iyi olur galiba. Yapay zekaya sorduğumda her kablonun bu işi yapamadığını söyledi internette 200 liraya usb 3.0 lı bir kablo dönüştürücü buldum fakat chatgpt bunun işe ysramayacağını söylüyor kendisinin önerdiği modeller hem pahalı hemde yanlış öneriyor usb 2.0 öneriyor. Benim seçip almayı düşündüğüm bu işimi görür mü :
n11'den Dhc-tc101-1.5m Usb-a 3.0 To Usb-c Kablo 1,5m seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
www.n11.com
n11'den Dhc-tc101-1.5m Usb-a 3.0 To Usb-c Kablo 1,5m seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Dhc-tc101-1.5m Usb-a 3.0 To Usb-c Kablo 1,5m Fiyatları ve Özellikleri
Dhc-tc101-1.5m Usb-a 3.0 To Usb-c Kablo 1,5m en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.