Nasıl hızlı uykuya dalarım ?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
yaklaşık iki saat içerisinde uykuya dalıyorum geçen gece saat tam 23.00 da yatağa girdim telefona falan bakmadım direkt uyumaya çalıştım ama her zamanki gibi uyuyamadım bi saati kontrol edeyim dedim saat 00.47 idi hızlı uyuma taktiği falan var mı ?

Nefes alırken gözünü kapat verirken aç bu şekilde biraz devam et uykun geliyor zaten.

Nefes alırken gözünü kapat verirken aç bu şekilde biraz devam et uykun geliyor zaten.
dün bunu denedim insta da bi kadın bu taktiği deneyin dedi denedim yine olmadı gözler bir zaman sonra kalkmıyor yoruluyo ama yine uyuya dalamadım

Kardeşim ben de uyumakta çok güçlük çekiyordum, düşünmekten vs. uyku tutmuyordu fakat yazior.com'daki bu linkteki makale'ye denk geldim ordaki arkadaşın anlattığı gibi ben de denedim artık en fazla 20 dk içinde uyumuş oluyorum. Tavsiye ederim.

Gözlerini kısık bir şekilde 5-10 dakika bekle otomatik olarak gözlerin yorulup hemen dalarsın uykuya

bu gece masal dinlemeyi deneyip yarın yazarım buraya

bu gece masal dinlemeyi deneyip yarın yazarım buraya
masala odaklanıp masalı dinlediğim için yine uyuyamadım bu gece yukardaki göz kırpma taktiğini ve masalı bir daha deniyicem

yatmadan önce mi kullanacağız
doktor tavsiyesi dışında bir şey kullanmayın lütfen hızlı uykuya dalmak için bir şey kullanmanıza gerek yok psikolojik bir şey her gece yatakta yine 2 saat uğraşacağım uyumak için diye takıntı yaparsanız uyuyamazsınız takıntılı biri olarak ben de zorlanıyorum ama yaptığım tek şey düşünmemeye çalışmak rahatlatıcı bir ortam hayal ediyorum dağda bayırda koşturuyorum max 10 dk sürüyor anksiyetem çok tutarsa yarım saat falan oluyor max 1 saat bu okb rahatsızlığı gibi düşün tamamen sana bağlı beynini sen yönlendir o seni yönlendirmesin

Geri