Neler Yeni

Nasıl kilo alacağım?

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Hocam eski kız arkadaşımda aynı sorun vardı gitmediği diyetisyen, doktor kullanmadığı ilaç v.s kalmamıştı. En sonunda pes etti sonra gece yemek yemeye başladı.
Gece 2 ye saat kurup uyanıyordu ve 2 orta boy pizza söylüyordu onu yiyip uyuyordu midesi rahatsız oluyordu ama kilo almayı başardı. Birde arkadaşların dediği gibi bir kase sütün içine cicibebe koyup onu yiyordu.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yavuz
Bebe bisküvisi popkek falan. Keklerden çok yersen aşırı kilo alıyorsun bi anda.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
hareketsiz kalarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Arkadaşlar biliyorum diyeceksiniz ki yeterince yemiyosunuz ama daha ne akdar yiyim kilo almak icin sporada gitmiom gene almiom .d birazda günlük yedigim yemek öğünleri den bahsediyim sabah kahvalti yapıyorum simit,poaca en az adetten 2 tane öğle yemeği 2ortaboy pizza veya 3tane tantuni olio aksamda evde ne varsa ornek pilav ve saire tam dolu 2 tabak fln yiyom ama yinede kilo alamiyorum guncel kilo 69 fln not:gainer kullanmak istemiorm
alma oturdugun yerde aldıgın kilo bi işe yaramaz şimdi zarganaysan o zaman da şişko olcan

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Arkadaşlar biliyorum diyeceksiniz ki yeterince yemiyosunuz ama daha ne akdar yiyim kilo almak icin sporada gitmiom gene almiom .d birazda günlük yedigim yemek öğünleri den bahsediyim sabah kahvalti yapıyorum simit,poaca en az adetten 2 tane öğle yemeği 2ortaboy pizza veya 3tane tantuni olio aksamda evde ne varsa ornek pilav ve saire tam dolu 2 tabak fln yiyom ama yinede kilo alamiyorum guncel kilo 69 fln not:gainer kullanmak istemiorm

Kardasum bu siteye gir bilgilerini doldur o sana dicek kaç kalori alman gerektigini
Bende işe yaradı
Ben kendime diyet ettim
Soyle bi diyet
Kavahltıda 5 haslanmıs yumurta 3 dilim ballı ekmek
Ogle 500 gram haslanmamıs makarna ( haslandıgı vakit 1.5-2kg oluryor)
Akşamda 1kg pişmiş pilav bende işe yaradı
Not: ara ogunlere cicibebe yulafta bu tarz bol kalorili gıdalarda tuket

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail
Hocam eski kız arkadaşımda aynı sorun vardı gitmediği diyetisyen, doktor kullanmadığı ilaç v.s kalmamıştı. En sonunda pes etti sonra gece yemek yemeye başladı.
Gece 2 ye saat kurup uyanıyordu ve 2 orta boy pizza söylüyordu onu yiyip uyuyordu midesi rahatsız oluyordu ama kilo almayı başardı. Birde arkadaşların dediği gibi bir kase sütün içine cicibebe koyup onu yiyordu.
Lole basla yanına 2.5 litre kola al cips al kek al baya çikolata fln akşama kadar oyna full rahat ayda 10kg

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim

Kardasum bu siteye gir bilgilerini doldur o sana dicek kaç kalori alman gerektigini
Bende işe yaradı
Ben kendime diyet ettim
Soyle bi diyet
Bu benim diyetim onu yazmagı unutmusum sende boyle bol kalorili diyet et kendine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende işe yaradı
Ben kendime diyet ettim
Soyle bi diyet

Habu siteye gir bi bilgilerini dogru şekilde gir o sana dicek kaç kalori alman gerektigini sende buraya yaz kaç kalori lazım sana diye bakam olmadı ben sana diyet edeyim

Bu benim diyetim onu yazmagı unutmusum sende boyle bol kalorili diyet et kendine

Habu siteye gir bi bilgilerini dogru şekilde gir o sana dicek kaç kalori alman gerektigini sende buraya yaz kaç kalori lazım sana diye bakam olmadı ben sana diyet edeyim
En asagıdaki link

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
Lole basla yanına 2.5 litre kola al cips al kek al baya çikolata fln akşama kadar oyna full rahat ayda 10kg
4yildir oyniom knk

alma oturdugun yerde aldıgın kilo bi işe yaramaz şimdi zarganaysan o zaman da şişko olcan
Kanka 6 7 yıllık spor karierim var hala kaslar gitmedi

Kaç yaşındasın?
18

Eyw hocam

Kalori takibi yap alma garantili...

Sürekli yağlı yemek ne demek saçma sapan tavsiyeler vermeyin adam sonra skinnyfat gezicek daha da kötü olucak

Dostum kilo alicam diye yok cici bebe vs saçma sapan şekerli yağlı şeylere abanma temiz bir sekilde kalori takibini yap sporunu yap gelişimi gör
Kanka bi ara manyağı oldum iste hem spor yapiom hem kalori takibi ama yaltigim sporun düşürdüğü kaloriyi girmiyodum ozaman smdiki halime gore daha az yiyodm ama smdk bidaha baslim spora ve kalori takibe

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Sürekli hareket halindeyken alamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
4yildir oyniom knk

Kanka 6 7 yıllık spor karierim var hala kaslar gitmedi

18

Eyw hocam

Kanka bi ara manyağı oldum iste hem spor yapiom hem kalori takibi ama yaltigim sporun düşürdüğü kaloriyi girmiyodum ozaman smdiki halime gore daha az yiyodm ama smdk bidaha baslim spora ve kalori takibe
bi form atsana cok merak ettim hocam

Top Bottom