Neler Yeni

nasıl kilo verebilirim

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Kanka 14 yaşta boy nasıl 1.80 oluyor ilaç falan kullandın mı
bilmiyorum babam da çok uzun değil 1.83 bebekken babam her gün eve koli koli sütle gidermiş dalga geçiyolarmış inek alsan daha karlı çıkardın diye ondandır belki awjherfashjkg

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Şunları hemen bırakıyorsun ;

1. Sigara
2. Kola
3. Glutenli ürünler
4. Tuz ve şeker
5. Nescafe
6. Hazır abur cubur ( dışarıdan söylenen hertürlü gıda çogunda vita ve çok kullanılan yağlar var. )
7. Kızartma ürünleri ( kızartma köfte,patates,biber vb aklına gelen tüm kızartılan ürünler. )

Haşlanmış yemekleri tercih et örnek haşlanmış tavuk gibi olabildiğince bol bol su tüket çokda aşırıya kaçma tabi :D

Evde mekik,şınav çek ardından koşu yap tabikide en önemlisi doktoruna danış herkesin dediklerini kesinlikle yapma ama bu yukarıdaki saydıklarımı doktorda sana söylecektir vücudun 1. numaları düşmanları onlar düzenli spor yaparsan rahatlarsın ve kilo verirsin bende bu sıralar çok kilo aldım 3 gündür tekrardan başladım neden şınav mekik çek diyorum çünki askere ben 85 kilo ile gittim her ay düzenli kilo verdim 3 ay sonunda kilom 65 olmuştu uyku düzenim iyidi nefesim darlanmıyordu sürekli dinç kalıyordum bol bol haşlanmış yemekler yediğimiz için :D
tuz bırakılmaz, tuz ihtiyacımız var.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
14 yaşındayım boyum 1.80 ve şu anda tam 86 kiloyum. ben neredeyse hiç tartı kullanmayan bir insanım. 3-4 ayda bir merak eder bakarım. en son baktığımda 76 kiloydum ancak dün akşam tekrar bakayım dedim ve 86 kilo olduğumu gördüm. görüntümde herhangi bir değişiklik olmamıştı ya da ben herhangi bir fark hissetmemiştim ama kilomu öğrendikten sonra çok kötü hissetmeye başladım. gün içinde spora gidecek vaktim yok. olsa bile zaten spor salonları daha kemik gelişimimi tamamlamadığım için salona almıyorlar. en verimli kilo verme şekli nedir yardımcı olursanız sevinirim.
bende lise 1 de 89 kiloydum su an 68 kiloyum günde sadece 1 öğün yiyordum ve evde egzersizler yapıyordum sadece akşam 9-10 gibi yiyordımki gece ac uyuyamıyordum yaklasık 77 kiloya kadar düştüm ondan sonra spor salonuna yazıldım bu sefer 2 öğün yemeye başladım spordan önce 200 gram tavuk gögsü yayında da bir kac bisey sadece icecek icerek böyle kilo verdim umarım sana da yardımcı olur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
bende lise 1 de 89 kiloydum su an 68 kiloyum günde sadece 1 öğün yiyordum ve evde egzersizler yapıyordum sadece akşam 9-10 gibi yiyordımki gece ac uyuyamıyordum yaklasık 77 kiloya kadar düştüm ondan sonra spor salonuna yazıldım bu sefer 2 öğün yemeye başladım spordan önce 200 gram tavuk gögsü yayında da bir kac bisey sadece icecek icerek böyle kilo verdim umarım sana da yardımcı olur
O kadar az yersen kas kaybi yasarsin.
Gerekli kaloriyi alip ortalama duzeyde kardiyo yapmak en sagliklisi.
Ben de zamaninda 30 kilo verirken cok az yiyordum, pisman oldum. Sonradan 4-5 ayimi kilo alarak kutle koymaya calisarak harcadim.
Su anda fizigimden memnunum fakat keske sacma sapan bi diyet yapmasaymisim

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
O kadar az yersen kas kaybi yasarsin.
Gerekli kaloriyi alip ortalama duzeyde kardiyo yapmak en sagliklisi.
Ben de zamaninda 30 kilo verirken cok az yiyordum, pisman oldum. Sonradan 4-5 ayimi kilo alarak kutle koymaya calisarak harcadim.
Su anda fizigimden memnunum fakat keske sacma sapan bi diyet yapmasaymisim
valla hocam sisman dönemlerim hayatımın en kötü dönemleriydi su an evet biraz yağ oranı problemi var ama spor ile düzenliyorum tek pişman oldugumun nokta çok fazla fast food yediğim için başlangıc seviyesi jinekomasti var ona da yapıcak bisey yok

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
valla hocam sisman dönemlerim hayatımın en kötü dönemleriydi su an evet biraz yağ oranı problemi var ama spor ile düzenliyorum tek pişman oldugumun nokta çok fazla fast food yediğim için başlangıc seviyesi jinekomasti var ona da yapıcak bisey yok
bende 96. seviye var sıkıntı yok. yağ oranım 15 olmasına rağmen bıngıl bıngıl memeler. göğüsü hareket ettirdiğimde kasın üstünde yağda zıplıyo :D

kraxius

80+ Bronze
bende 90 kiloyum a boy da 173-175

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
bende 96. seviye var sıkıntı yok. yağ oranım 15 olmasına rağmen bıngıl bıngıl memeler. göğüsü hareket ettirdiğimde kasın üstünde yağda zıplıyo :D
aynı şekil alksgnmalşgnaljşn 6-7 aydır spor yapmama rağmen

takloki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berke musal
14 yaşındayım boyum 1.80 ve şu anda tam 86 kiloyum. ben neredeyse hiç tartı kullanmayan bir insanım. 3-4 ayda bir merak eder bakarım. en son baktığımda 76 kiloydum ancak dün akşam tekrar bakayım dedim ve 86 kilo olduğumu gördüm. görüntümde herhangi bir değişiklik olmamıştı ya da ben herhangi bir fark hissetmemiştim ama kilomu öğrendikten sonra çok kötü hissetmeye başladım. gün içinde spora gidecek vaktim yok. olsa bile zaten spor salonları daha kemik gelişimimi tamamlamadığım için salona almıyorlar. en verimli kilo verme şekli nedir yardımcı olursanız sevinirim.
kanka ben de senin yaşında kilo vermek istiyordum https://*******/OMskPl bu sitede püf noktaları var yazan kadın diyetisyen zaten bende işe yaradı sen de bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,919
Üyeler
161,358
Son üye
FXEarth
Top Bottom