bir diyetisyene danışmam şart o zaman
evet hocam ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bol bol su iç günde 2.5 3 litre su içbir diyetisyene danışmam şart o zaman
bisiklet sürmeye pek müsait bir yerde yaşamıyorum sabit spor salonlarındaki bisikletlerden de eve koyabileceğim yer yokal bi bisiklet sür yaz da geliyo zaten yaşın da küçük verirsin kilolarını bisiklet sayesinde
hayatımda 2 kere futbol oynadım desem akdsjfhlkjdsçevren varsa halı saha falan da yapın 14 yaşında bir kişiye spora yazıl diyet yap falan mantıksız geliyo bana
çevren varsa halı saha falan da yapın 14 yaşında bir kişiye spora yazıl diyet yap falan mantıksız geliyo bana
dostum ben de oturdugu yerde dursun demedim bisiklet sürsün, futbol oynasın dedim diyet yapmak başka bir şey yedigine içtigine dikkat etmek başka bir şey ona nazaran dedim, tavsiye isteyen kişi 14 yaşında bunları göz önünde bulundurmak lazımspora yazılmasıyla diyet yapmasının ne gibi bir mantıksızlığı olabilir ? vücuduyla alakalı bir problemi olamazmı bunu en iyi doktoru bilir tek yapacağı iş doktorundan randevu alarak derdini anlatması degilmi ?
kilo aldıran şeyler sıralı tam liste. bunlara ek olarak porsiyon da küçültmen gerek1. Sigara
2. Kola
3. Glutenli ürünler
4. Tuz ve şeker
5. Nescafe
6. Hazır abur cubur ( dışarıdan söylenen hertürlü gıda çogunda vita ve çok kullanılan yağlar var. )
7. Kızartma ürünleri ( kızartma köfte,patates,biber vb aklına gelen tüm kızartılan ürünler. )