Neler Yeni

nasıl kilo verebilirim

dextermr

80+
al bi bisiklet sür yaz da geliyo zaten yaşın da küçük verirsin kilolarını bisiklet sayesinde

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
yediklerini not alıp azaltarak rahat verirsin zaten o şekilde veriyor çoğu kişi.
atıyorum bir günde kahvaltı , öğle,akşam falan yemeğini yedin tamam ama muhtemelen yemek dışında şeylerde yiyorsundur. onları kes yemeklerle yetin hem açlık hissetmezsin hemde rahat zayıflarsın. sadece yemek yediğinde bile kili veremiyorsan sabah normal ye öğle normal akşamı biraz azalt o şekil devam et

dextermr

80+
çevren varsa halı saha falan da yapın 14 yaşında bir kişiye spora yazıl diyet yap falan mantıksız geliyo bana

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
al bi bisiklet sür yaz da geliyo zaten yaşın da küçük verirsin kilolarını bisiklet sayesinde
bisiklet sürmeye pek müsait bir yerde yaşamıyorum sabit spor salonlarındaki bisikletlerden de eve koyabileceğim yer yok 😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

çevren varsa halı saha falan da yapın 14 yaşında bir kişiye spora yazıl diyet yap falan mantıksız geliyo bana
hayatımda 2 kere futbol oynadım desem akdsjfhlkjds

Project

80+

spora yazılmasıyla diyet yapmasının ne gibi bir mantıksızlığı olabilir ? vücuduyla alakalı bir problemi olamazmı bunu en iyi doktoru bilir tek yapacağı iş doktorundan randevu alarak derdini anlatması degilmi ?

dextermr

80+
spora yazılmasıyla diyet yapmasının ne gibi bir mantıksızlığı olabilir ? vücuduyla alakalı bir problemi olamazmı bunu en iyi doktoru bilir tek yapacağı iş doktorundan randevu alarak derdini anlatması degilmi ?
dostum ben de oturdugu yerde dursun demedim bisiklet sürsün, futbol oynasın dedim diyet yapmak başka bir şey yedigine içtigine dikkat etmek başka bir şey ona nazaran dedim, tavsiye isteyen kişi 14 yaşında bunları göz önünde bulundurmak lazım

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
1. Sigara
2. Kola
3. Glutenli ürünler
4. Tuz ve şeker
5. Nescafe
6. Hazır abur cubur ( dışarıdan söylenen hertürlü gıda çogunda vita ve çok kullanılan yağlar var. )
7. Kızartma ürünleri ( kızartma köfte,patates,biber vb aklına gelen tüm kızartılan ürünler. )
kilo aldıran şeyler sıralı tam liste. bunlara ek olarak porsiyon da küçültmen gerek

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Bence kalori açığı yaparak beslen 500-750 aradı, ağırlık çalış, haftada bir de kardiyo günü yap.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Bence kalori açığı yaparak beslen 500-750 aradı, ağırlık çalış, haftada bir de kardiyo günü yap.
kalori açığı derken anlamadım yemekten kısmak anlamında mı

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Kanka 14 yaşta boy nasıl 1.80 oluyor ilaç falan kullandın mı

BixiBlake

80+ Silver
Dahası