Neler Yeni

Öneri Nasıl Para Kazanırım?

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
Yaşım 14 nerede çalışam
Bir pastanede veya restoranda garson olarak veya tezgahtar olarak çalışabilirsin. Berber kuaför gibi yerlerde işi bilmediğin için iş öğrettikleri için herhangi bir maaş vermezler. Ancak haftalık harçlığını çıkarırsın.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sokakta yürürken birinin cebinden çıkarıp bir tomar para vermesi ne kadar gerçekçiyse kolay yoldan para kazanmak da o kadar gerçekçi.yaşın küçük bunlarla uğraşacağına derslerine çalış yabancı dil öğren.para kazanma amacın oyun oynamak olmasın.ben senin yaşındayken tüm günüm bilgisayar başında geçerdi oyun oynardım.Bilgisayarım iyi de değildi.Şu an 24 yaşındayım.Bilgisayarım var ps4 üm var.Ama oyun oynamak içimden gelmiyor.5-6 yıldır oyun oynadığım sayılıdır.Cs-go ya en son 2018 de girmişim mesela.Oyun oynamak sıkmaz beni sanıyordum.18 yaşından sonra beni sarmamaya başladı.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bilgisayar olayına bence çok fazla takılmamalı, hiç bilgisayarı olmayan kişiler var. Para kazanma olarak iş arayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Arkadaşlar haklısınız siz de çalışarak para kazanması daha kolay ve doğru. Arkadaşın ailesi çalışmasına izin vermiyor olabilir. Zamanında ben de aileme böyle bir teklifte bulunmuştum fakat bana hayır sen otur oturduğun yerde dediler. Aileme çok bırak çalışsın dediler ama izin vermediler. Şuan lise sonda staj yapıyorum ve kazandığım para ile bilgisayar alacağım. Yine çalışarak kazanmak daha kolay ama imkanı olmayabilir.

2mApoo

80+ Silver
Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
Şimdi kolay yoldan para kazanma olayı o kadar kolay değil. Eğer diyosan hareket etmeden kazanmak istiyorum. Dediklerimi yapabilirsin. Ama riksli İşler bunlar
şey yapabilirsin:
Eğer belli bi miktar paran varsa cüzi miktarları - BORSA veya KRİPTO PARA - yatırıp kazanma şansı yakalyabilirsin. Ama bunlardada başarılı olmak istiyorsan bu işlere göre kendini eğitmelisin. Ve bunun içinde zamanını ve belki paran gidebilir. (BU DA KOLAYMI DEĞİL Mİ TARTIŞILIR)
En garanti yol yaz aylarında veya boş zamanlarında herhangi bir işte çalışmak.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Şuan benim yaptığım işi yapabilirsin.
Bilgisayar parçası hurdası toplayıp bozuksa tamir edip satıyorum.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
sokakta yürürken birinin cebinden çıkarıp bir tomar para vermesi ne kadar gerçekçiyse kolay yoldan para kazanmak da o kadar gerçekçi.yaşın küçük bunlarla uğraşacağına derslerine çalış yabancı dil öğren.para kazanma amacın oyun oynamak olmasın.ben senin yaşındayken tüm günüm bilgisayar başında geçerdi oyun oynardım.Bilgisayarım iyi de değildi.Şu an 24 yaşındayım.Bilgisayarım var ps4 üm var.Ama oyun oynamak içimden gelmiyor.5-6 yıldır oyun oynadığım sayılıdır.Cs-go ya en son 2018 de girmişim mesela.Oyun oynamak sıkmaz beni sanıyordum.18 yaşından sonra beni sarmamaya başladı.
Amacım tek oyun oynamak değil. Şu an bende olan PC ile artık hiçbir şey yapılmıyor. Hem tasarım yapmak ve bazı ders ile alakalı şeylerlen de uğraşacağım sistem şöyle;

İşlemci: Intel Celeron N3450
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 500
Ram: 4GB DDR3 1600MHz
Depolama: SandiskDF4064

Böyle bir sistem ile ne yapam ve bu sistemi 3 senedir 6.Sınıftan beri kullanıyorum.

Son düzenleme:

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amacım tek oyun oynamak değil. Şu an bende olan PC ile artık hiçbir şey yapılmıyor. Hem tasarım yapmak ve bazı ders ile alakalı şeylerlen de uğraşacağım sistem şöyle;

İşlemci: Intel Celeron N3450
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 500
Ram: 4GB DDR3 1600MHz
Depolama: SandiskDF4064

Böyle bir sistem ile ne yapam ve bu sistemi 3 senedir 6.Sınıftan beri kullanıyorum.
Bilgisarın not defteri açabiliyorsa kodlama da yapabilirsin.Harika sisteme ihtiyacın yok.
Tasarım gibi şeyler olmaz evet. Elindekinin izin verdiği şeylere bakacaksın yapacak bir şey yok.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Elimdeki sistem ile neler yapabilirim

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
aga git çalış emin ol şuna piyasada amelelik yapacak çıraklık yapacak adam yok geçen sene babamın yanında inşatte çalıştım günlük 90 lira amelelik yaptım sıvacılara 1 2 hafta sonra duvarcı geldi yanıma sana 100 lira veriyim gel biz de amelelik yap dedi dediğim gibi yaşın tutuyoras sigorta bile yaparlar ki yaptırmları zorunlu .

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
YouTube kanallarına Thumbnail gibi tasarımlar yapabilirsin ancak çok yüksek bir getirisi olmaz.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
aga git çalış emin ol şuna piyasada amelelik yapacak çıraklık yapacak adam yok geçen sene babamın yanında inşatte çalıştım günlük 90 lira amelelik yaptım sıvacılara 1 2 hafta sonra duvarcı geldi yanıma sana 100 lira veriyim gel biz de amelelik yap dedi dediğim gibi yaşın tutuyoras sigorta bile yaparlar ki yaptırmları zorunlu .
Ben de inşaata çalıştım 2 ay boyunca hem çıraklık yaptım hem de ustalık ama paramı vermiyorlar paramı verseler 2000-3000 falan alırım hatta belki de 5000 de olabilir

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Ben de inşaata çalıştım 2 ay boyunca hem çıraklık yaptım hem de ustalık ama paramı vermiyorlar paramı verseler 2000-3000 falan alırım hatta belki de 5000 de olabilir
yaş kaç bro ? vermiyorlarsa polise git şikayet et yasal yollardan almaya çalış .

Top Bottom