Neler Yeni

NASIL TAKSİTLİ TELEFON ALABİLİRİM

evet konuştum sadece ticari kartlara diyolardı
Taksiti ödeme gücün varsa, krediyi de ödeyebilirsin. Vatan v.b yerlerde ihtiyaç kredisi gibi bir şey çektiriyorlar. Tek mesajla. Onu dene, taksit öder gibi kredi ödersin. Aynı mantık.

Taksiti ödeme gücün varsa, krediyi de ödeyebilirsin. Vatan v.b yerlerde ihtiyaç kredisi gibi bir şey çektiriyorlar. Tek mesajla. Onu dene, taksit öder gibi kredi ödersin. Aynı mantık.
faizleri nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam easycepten alabilirsin yenilenmiş cihaz tamiri tadilatı yapılıp devlet onaylı satışa izin verilen cihazlar 12 ay garanti ve easy cepte ya 7 gün yada 14 gün iade hakkın var
hocam bi kere ordan telefon aldım memnum kalmadım bidaha düsünmem gibi

Aynı mantık değil hocam vade farkı var üstüne faiz var cihaz 50 binde adam gidip 100 bin ödese daha mı iyi 😆😆

faizleri nasıl

Krediyle alabilirsin arkadaş doğru diyorda faizi takmazsan mantıklı ama şöyle düşün faiz oranından dolayı ürün 50 ise misal faiz oranına göre fazlasını ödüyorsun

faizleri nasıl

ne oldu da memnun kalmadın mağazadan bakarak mı aldın yoksa webden mi

faizleri nasıl

Vatan fibabanka üzerinden kredi kullandiriyor öyle kredi çekip alıyorsun ama illaki faiz oranı var ve fazlasını ödüyorsun cihazın fiyatının pek akıllıca olmaz bence

ne oldu da memnun kalmadın mağazadan bakarak mı aldın yoksa webden mi
webden ip8 almıştım ekran felan berbatı kalitesi

Vatan fibabanka üzerinden kredi kullandiriyor öyle kredi çekip alıyorsun ama illaki faiz oranı var ve fazlasını ödüyorsun cihazın fiyatının pek akıllıca olmaz bence
kredi iyi güzelde çok faiz

Esnaf telefoncular 12 değil 20 ay taksitde yapar fakat aylık %5 civarı faiz eklemek zorunda bu faizde telefocunun cebine girmiyor banka alıyor taksit yaparsan

Geri