Alperen Çelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 217
Eee nasılsınız? Ekonomi dışında nasılsınız o anlamda hepimiz aynıyız zaten de. Ben mesela 2 yıl önce bitmiş bi rşeyin umudu ile geceleir geçiriyorum.
umutsuz vakayımiyiyiz sen nasilsin
Sende ona at ytdanasını avradını ısırıyim kız gitti trip atıyo
Sonra gelmez o keçiSende ona at ytd
Neyin kahrını yaşıyorsun aga 2 yıl geçmiş kız seni çoktan unutmuştur.Eee nasılsınız? Ekonomi dışında nasılsınız o anlamda hepimiz aynıyız zaten de. Ben mesela 2 yıl önce bitmiş bi rşeyin umudu ile geceleir geçiriyorum.
25.10.2023 19:30 ve 19:40 arası 3 yıllık bir sürecin bitmesinin etkisi altında salı günü askerlik için sağlık kontrolü olan ve hayat da hiç bir şeyin yolunda gitmemesini saymazsak iyiyimEee nasılsınız? Ekonomi dışında nasılsınız o anlamda hepimiz aynıyız zaten de. Ben mesela 2 yıl önce bitmiş bi rşeyin umudu ile geceleir geçiriyorum.
tek bir kelime ile25.10.2023 19:30 ve 19:40 arası 3 yıllık bir sürecin bitmesinin etkisi altında salı günü askerlik için sağlık kontrolü olan ve hayat da hiç bir şeyin yolunda gitmemesini saymazsak iyiyim
ah be aga desene ayrılık sonrası doğu hayalleri kurmak kaldı sadece...25.10.2023 19:30 ve 19:40 arası 3 yıllık bir sürecin bitmesinin etkisi altında salı günü askerlik için sağlık kontrolü olan ve hayat da hiç bir şeyin yolunda gitmemesini saymazsak iyiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tek bir kelime ile
- ben düz mantık insanın lafı uzatmadan direk söze gireyim ayrılarım dedi nedenini sorduğum zaman olmuyor canın sağ olsun![]()