Nasılsınız dostlarım?

Reaksiyon skoru
217
Eee nasılsınız? Ekonomi dışında nasılsınız o anlamda hepimiz aynıyız zaten de. Ben mesela 2 yıl önce bitmiş bi rşeyin umudu ile geceleir geçiriyorum.

lanet okul ve dershane bile beni hayattan soğutmaya yetiyor

Benim şuan lise bitti üniye hazırlanıyorum o yüzden stres var ilerde napıcam kaygısı onun dışında hayatım iyi yani okul yok evde yatmaca o kadar okula gittik birazda dinlenelim aga

anasını avradını ısırıyim kız gitti trip atıyo

kendimi mi assam yoksa bir kahve koyup keyif mi yapsam

Eee nasılsınız? Ekonomi dışında nasılsınız o anlamda hepimiz aynıyız zaten de. Ben mesela 2 yıl önce bitmiş bi rşeyin umudu ile geceleir geçiriyorum.
25.10.2023 19:30 ve 19:40 arası 3 yıllık bir sürecin bitmesinin etkisi altında salı günü askerlik için sağlık kontrolü olan ve hayat da hiç bir şeyin yolunda gitmemesini saymazsak iyiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25.10.2023 19:30 ve 19:40 arası 3 yıllık bir sürecin bitmesinin etkisi altında salı günü askerlik için sağlık kontrolü olan ve hayat da hiç bir şeyin yolunda gitmemesini saymazsak iyiyim
tek bir kelime ile

- ben düz mantık insanın lafı uzatmadan direk söze gireyim ayrılarım dedi nedenini sorduğum zaman olmuyor canın sağ olsun :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek bir kelime ile

- ben düz mantık insanın lafı uzatmadan direk söze gireyim ayrılarım dedi nedenini sorduğum zaman olmuyor canın sağ olsun :)
ah be aga desene ayrılık sonrası doğu hayalleri kurmak kaldı sadece...

Geri