Neler Yeni

Nays cashback kazanılan max miktar

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neredeyse 4-5 aydır kullanımım azaldı. Miktarlar vs. düşünce yavaş yavaş bıraktım. Sadece bazen güzel kampanya verince kullanıyorum. En son %20 Sevgililer günü kampanyasını kullandım. Buraya nakit bağlamaktansa peşin fiyatına taksit yapan veya erteleme+taksit yapan kartlar günümüz şartlarında daha mantıklı geliyor. Buna rağmen 4.5K olmuş. tabii ki bu sadece benim. Evde 3 kişide var. Maksimum limite göre onlarıda kullanıyorum

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Anonim Ankh
nakit para harcamayı seven biri değilim bankamdada genelde ay başından başına para tutan birisi olarak kredi kartını faizsiz kullanıyorum sıkıntı olcağını sanmam banka kartı dediniz ama parayı faizin olduğu bankaya yatırmakta aynı sayılmaz mı
Cümlemin başında da belirttiğim gibi en azından yapabildiğimiz kadarını yapalımdan bahsediyorum. Zaten tam anlamıyla yapmak istersek bankalara hiç bulaşmamak lazım ama günümüz şartlarında bu oldukça zor, bu yüzden en azından elimizden geldiğince çaba sarfetmek, uğraşmak nispeten daha iyi.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Cümlemin başında da belirttiğim gibi en azından yapabildiğimiz kadarını yapalımdan bahsediyorum. Zaten tam anlamıyla yapmak istersek bankalara hiç bulaşmamak lazım ama günümüz şartlarında bu oldukça zor, bu yüzden en azından elimizden geldiğince çaba sarfetmek, uğraşmak nispeten daha iyi.
evet hiç bulaşmamak lazım ama illa da kullanılcaksa faizsiz bankalar var onların kredi kartını kullanırsın ama hiç bulaşmamak daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,298
Üyeler
162,663
Son üye
ITheCrescent
Top Bottom