Anlatıcak delikanlı aranır.ben daha naysın neye yaradığını bile bilmiyorum ne olduğunu falan çok duyuyorumda
Alışverişlerinde indirim ya da Hediye Para fırsatıyla bol bol kazandıran, nakite sıkıştığında “Borç Al” ile yanında olan, 7/24 ücretsiz para transferi yapabildiğin, günlük finansal ihtiyaçlarını karşılayan Nays, bir Türkiye İş Bankası markasıdır.Anlatıcak delikanlı aranır.
Mayıs sonunda girdim 569 lira
Ne kral birşeymiş peki bu kart mı yoksa başka kartlardan falan paramı yatırıyorsun?Alışverişlerinde indirim ya da Hediye Para fırsatıyla bol bol kazandıran, nakite sıkıştığında “Borç Al” ile yanında olan, 7/24 ücretsiz para transferi yapabildiğin, günlük finansal ihtiyaçlarını karşılayan Nays, bir Türkiye İş Bankası markasıdır.
papara gibi diye biliyorumNe kral birşeymiş peki bu kart mı yoksa başka kartlardan falan paramı yatırıyorsun?
Nerelerde satılıyor yaş sınırı varmı bu konularda bilgilendirici varmı?papara gibi diye biliyorum
14 yaş ve üstü ebeveyn izni ile uygulamasından kayıt olunuyor diye biliyorumNerelerde satılıyor yaş sınırı varmı bu konularda bilgilendirici varmı?
Amazondan cash back veren kart varmıBaktım 370TL civarı.
Gayet az 1500TL yapanlar var aramızda ama Amazon'dan alışveriş yaptığım için çoğu zaman pek gerekmiyor %10 cashback.
Amazon'da da geçse 1500TL yi geçerdi bence rahat.
Naysın tek eksiği amazon %20 cashbackBaktım 370TL civarı.
Gayet az 1500TL yapanlar var aramızda ama Amazon'dan alışveriş yaptığım için çoğu zaman pek gerekmiyor %10 cashback.
Amazon'da da geçse 1500TL yi geçerdi bence rahat.