Müşteri derken isbankasi hesabı açmayı diyorsun galiba. 2700 limitin var. Harcarsin ama içerisinden para cekemezsin.Arkadaşlar nays ta müşterisi olmadan içine para atabilir miyim veya para atarsam alışveriş yapılabiliyor mu
bankadan para çekiliyor mu
galiba o para gönder dediğimde çıkan seni tanıyalım kısmından bahsediyorum onu yapmadan davet ile kazandığım paralarla ve içine yüklediğim paralarla alış veriş yapabilirim değil miMüşteri derken isbankasi hesabı açmayı diyorsun galiba. 2700 limitin var. Harcarsin ama içerisinden para cekemezsin.
Evet ancak para göndermiyorsun ve 2750TL aylık limitin var.galiba o para gönder dediğimde çıkan seni tanıyalım kısmından bahsediyorum onu yapmadan davet ile kazandığım paralarla ve içine yüklediğim paralarla alış veriş yapabilirim değe
tamamdır 2280TL lik bir ürün alıcaktım o yüzden sordum 2200TL yüklesem 80 tl de davet ederek kazandığım para vardı bu şekilde alabiliyorum heraldeEvet ancak para göndermiyorsun ve 2750TL aylık limitin var.
Evet yaparsın. Ama o parayı cekemezsin kartindan.galiba o para gönder dediğimde çıkan seni tanıyalım kısmından bahsediyorum onu yapmadan davet ile kazandığım paralarla ve içine yüklediğim paralarla alış veriş yapabilirim değil mi