K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
evet biliyorum. Hesabım Veli onaylı benim, yararlanırım heralde kampanyadan.Nays 18 yaş altı veli onayı gerekiyor
evet biliyorum. Hesabım Veli onaylı benim, yararlanırım heralde kampanyadan.Nays 18 yaş altı veli onayı gerekiyor
Cashback miktarı kadar bakiye gelse mük olur
Kampanya konusnunda sıkıntı olacağını sanmıyom. Nays kullanan çok fazla 18 yaş altı var sonuçta.evet biliyorum. Hesabım Veli onaylı benim, yararlanırım heralde kampanyadan.
O halde bana 2k dan fazla geliyorCashback miktarı kadar bakiye gelse mük olur
Mesaj yazıyorum şubeye gidin diyor.müşteri hizmetlerine ulaşmayı deneyin. Mesaj ile
Bende ödeme sorunları yaşamıştım . ALtyapı olarak ödemelerde ,cashback sisteminde. giriş çıkışta parmak izi olmaması ,hala özel ibanı olmaması 18 yaş altında gerçekten aşırı kısıtlı limitlere çok problemli para göndereme sistemine sahip. Ona rağmen sırf cashback verdiği için kullanılıyor. Ama zamanla çözecektir. Paparaya birçok özellik yıllar sonra geldi mesela. Arkası sağlam bir uygulama İŞ bankası ufak tefek bir banka değil.Mesaj yazıyorum şubeye gidin diyor.
Sırf bunun için de şubeye gidemem
Dediğiniz doğru ama çok gelişmesi lazım bahsettiğiniz gibi su an sadece cashback icin kullanılıyor.Bende ödeme sorunları yaşamıştım . ALtyapı olarak ödemelerde ,cashback sisteminde. giriş çıkışta parmak izi olmaması ,hala özel ibanı olmaması 18 yaş altında gerçekten aşırı kısıtlı limitlere çok problemli para göndereme sistemine sahip. Ona rağmen sırf cashback verdiği için kullanılıyor. Ama zamanla çözecektir. Paparaya birçok özellik yıllar sonra geldi mesela. Arkası sağlam bir uygulama İŞ bankası ufak tefek bir banka değil.
enpara kart veya papara kart ile yüklüyorum direk.bu nays karta nasıl para yatırılıyor her seferinde iban dan para atmak zorunda mıyız bilgisi olan var mı
Kart ile iban ile ATM den ,neredeyse her yol ile oluyorbu nays karta nasıl para yatırılıyor her seferinde iban dan para atmak zorunda mıyız bilgisi olan var mı
her atm de geçerli miKart ile iban ile ATM den ,neredeyse her yol ile oluyor
İş bankası ATMler işlem ücreti almıyor. Diğerlerinde QR kod ile yatırma çekme olmuyor.her atm de geçerli mi