N noxsi 80+ Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 167 Dahası Reaksiyon skoru 57 İsim Abdullah İlgilendiği Kategoriler Tarih,Pc oyunları Bugün, 10:27 #1 Daha önce hiç bu tarz bi oyun oynamadım alırsam klavyeden oynamayı düşünüyorum aramızda bu oyunu deneyimleyen ve beğenen var mı tavsiye eder misiniz?
Daha önce hiç bu tarz bi oyun oynamadım alırsam klavyeden oynamayı düşünüyorum aramızda bu oyunu deneyimleyen ve beğenen var mı tavsiye eder misiniz?
Y YelaWolf 80+ Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 72 Dahası Reaksiyon skoru 9 Yaş 27 İsim Mehmet Emin Çelik Bugün, 10:58 #2 Klavyeden hiç zevk almazsın diye düşünüyorum çünkü geçiş hareketlerini yapmak zor. Konsol oyunu olduğu için konsol ile oynaman daha iyi olur. Ben serinin bütün oyunlarını oynadım. Eğer basketbol seviyorsan alıp oynanır.
Klavyeden hiç zevk almazsın diye düşünüyorum çünkü geçiş hareketlerini yapmak zor. Konsol oyunu olduğu için konsol ile oynaman daha iyi olur. Ben serinin bütün oyunlarını oynadım. Eğer basketbol seviyorsan alıp oynanır.